2777
2789
عنوان

با احمق ها بحث نکنید

40 بازدید | 2 پست

یسری آدمایی که تو زندگیمون بودن بدترین ضربه ها رو بهت میزنن وقتی هم راضی میشن باهاتون در مشکل بینتون حرف بزنن هدفشون اینه بهت بفهمونن مقصری باور کنید تو اکثر بحث ها طرف اگ سکوت هم می‌کنه دلیلش اینه حرفت تموم بشه بعدش حرف خودشو بزنه اصلن به حرفای تو گوش نمی‌ده  .خلاصه اینه اگ آدم بی ارزشی زندگیتون هست سعی نکنید بهشون چیزی بفهمونین چون اونا اگ می‌فهمیدن کسی رو اذیت نمی‌کردن.حرف دلی 💔🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

آره منظورتون همون آدم بی منطق هست دیگه؟ واقعا خیلی جاها توضیح دادن چیزی رو حل نمیکنه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
آره منظورتون همون آدم بی منطق هست دیگه؟ واقعا خیلی جاها توضیح دادن چیزی رو حل نمیکنه.

بله آدم های با وجدان وقتی که اشتباه هم نمیکنن بازم یه درصد فکر میکنه شاید خودشون مقصر هستن

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.