2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 146 پست
عقدم وازدواج دومم فکرمیکنه میترسم ازطللق

مادر شوهر اولم چون میدونست از طلاق میترسم پدرم و ده سال درآورد.  ایتا فهمیدن بار دومته می‌ترسی.  بعدا بری سر زندگیت یه بچه میزارن رو دستت بدبخت میشی.  میسی کلفت شون رک بگم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش اگه ادامه بدی آخرش یه بچه بدبخت میشه. این مهم تره یا اینکه ازدواج دومته؟ قدیم که نیست

داعونم کردن

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

متوجه نشدم الان سوالت چیه؟ میگی بهت آنقدر بدی کردن و تهدید به طلاق و ... کردن بری مهمونی شون یا ته؟

نمیرم گفتم نمیام گفت تومیخوای رابطموباخانوادم بدکنی پس من چی زنش نیستن تاکی لهم کنه

خب همین دیگ شیر شده اصن ضعف نشون نده از الان دارن این کار میکنن خدا بعد ازدواج به دادت برسه چشمش بتر ...

ی بیعیرت ب تمام معناست 

مادر شوهر اولم چون میدونست از طلاق میترسم پدرم و ده سال درآورد. ایتا فهمیدن بار دومته می‌ترسی. بعد ...

دقیقا همینو میخوان خواستم ببرنم مادرشون نگه دارم گفتم نمیام اینوشیرمیکنن

بخون چتااخرقصاوتم نکن فقط خواستم اروم باهاش حرف بزنم ولی داره سواستفاده میکنه

چرا فکر می‌کنه از دادگاه و طلاق می‌ترسی درد و دلی کردی؟ حرفی زدی؟

ببین مردا عاشق دخترای موفق هستند همیشه ترس از دست دادن دارن باید خودتو تغییر بدی دستتو بذار رو زانوت بلند شو درس بخون، کار کن، عمل زیبایی انجام بده و مهمتر از همه تمام آدمای سمی دور و اطرافت رو حذف کن

ضعیف باشی میزنن تو سرت نه ناز بکش نه ضعف نشون بده انگار دختر مردم از زیر بوته به عمل اومده که هی خانوهده خانواده می‌کنه

سه تا از دوستای من الان کلکسیون مریضی دارت به خاطر ازدواج بد. حواست و جمع کن

منم داعونم خیلی بی عیرت این هوس زن جدید کرده همشون تنوع طلبن خانوادگی دنبال بهانست

نمیرم گفتم نمیام گفت تومیخوای رابطموباخانوادم بدکنی پس من چی زنش نیستن تاکی لهم کنه

اصلا فکر کردن نداره.  الان عقدی اولشه عزیزی ، وضع اینه . بعدا میخواد چی کار کنه . همین الان تصمیم بگیر ولش کن. برو سر یه کاری. استقلال داشته باشی. فکر و خیال کمتر بکنی . خدا بزرگه . اینا بعدا مریضت میکنن

چرا فکر می‌کنه از دادگاه و طلاق می‌ترسی درد و دلی کردی؟ حرفی زدی؟ببین مردا عاشق دخترای موفق هستند هم ...

مامانم عصبی باکل فامیل قطع رابطه چون ادیتش کردن میگ توام عین مامانتی گفتم مامانم منم خانواده شوهرش دیوونش کردن چش نداره ببینشون میگ طلاقت میدم

اصلا فکر کردن نداره. الان عقدی اولشه عزیزی ، وضع اینه . بعدا میخواد چی کار کنه . همین الان تصمیم بگ ...

شدم بخدا