2777
2789

خودش درد میکنه میسوزه انگشتمم هی کشیده میشه روش میخوام از دردش از حال برم 😭 دو ساله دارمش نمی‌دونم چرااااا چند روزه انقد اذیتم میکنه 😭

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

شاید عفونت کرده

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دورش کبود نشده؟

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
الان رفتم سرچ کردم فهمیدم چی میگی 😁چندماهه گلودرد دارم فکرکردم اسمشوپیداکردم

دیوونه 🤣

تو عکس زیاد مشخص نی خودت ببین کنارش کبود نشده باشه 

تو عکس زیاد مشخص نی خودت ببین کنارش کبود نشده باشه

نشده ولی خیلی درد میکنه حتی شیش ماه پیشم که واسه عمل درش آورده بودم و دوباره با وجود زخم گذاشتمش انقد درد نمیکرد 

نشده ولی خیلی درد میکنه حتی شیش ماه پیشم که واسه عمل درش آورده بودم و دوباره با وجود زخم گذاشتمش انق ...

خب چکاره با خودت میکنی درش بیار یا ب کسی ک اینکارو واست کرده بگو