2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم تهدید ب طلاقم کردن بابامم زنگ زد شستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 9462 بازدید | 302 پست
برای چی اخرش اینقدر عجز و ناله کردی؟اصلا چرا یجوری رفتار میکنی ک حرفاش انگار برات مهمه یه کلام میگفت ...

خودش میاد تواین چندوقت3روزی یبارمیادگندمیزنه ب حالمومیره اره مقصرم من احساسات واقعیمو بروزدادم خیلی خستم دوستدارم بخوابم بیدارنشم ازحجم فشاری ک روم کم اوردم

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

خودت راه دادی اول توهین تا مدتی نباید جوابشو میدادی بعد عذرخواهیش باید میگفتی اگه قصد توهین داری منم ...

بخداهمه این حرفاروزدم اصلا نمیخوادقبول کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خو باید خودشو تنبیه میکردی به خانوادش چه ربطی داره باید یه مدت سرد میشدی جز سلام خداحافظ هیچی بهش نم ...

چون خانوادش تهدید ب طلاقم کردن بهم بی احترامی کردن وفحش، دادن شوهرمم دید مقصرن طرفداری کرد منومقصرکرد گفت بخاطراوناطلاقم میده

خو باید خودشو تنبیه میکردی به خانوادش چه ربطی داره باید یه مدت سرد میشدی جز سلام خداحافظ هیچی بهش نم ...

من بریدم دیگ مطمعنم بازپیام میده ک میام سراغت بریم خیلی خستم هروز اسم طلاق میاره بریدم

خودت راه دادی اول توهین تا مدتی نباید جوابشو میدادی بعد عذرخواهیش باید میگفتی اگه قصد توهین داری منم ...

خیلی حال بدی دارم نمیدونی چقدرتلاش کردم چقدراروم حرف زدم چقدرگریه کردم چقدرالتماس کردم چقدر روب روش نشیتم نکن اینکارارو نکن خانوادش تشویقش کردن طلاقش بده

کاش برای ازدواج دوم بیشتر دقت میکردی. پدرت هم که حماییت میکنه. ببین مثل شیر باش جلوش. بگو ازدواج پنجمم هم بودی، رفتارت مزخرف باشه جدا میشم. 

اگر هم میخوای زندگیت به هم نخوره، اصلا تحت هیچ شرایطی پشت سرخانوادش بد نگو. معلومه خیلی حساسه بهشون. اصلا باهاشون درگیر نشو. چیزی هم حس کردی تحمل کن. هی بعدش بهش گله نکن. شاید شعور داشت فهمید مقصر نیستی. 

دیدماین ادم بدردت نمیخورهتو رو خدا تو انتخابات دقت کنبی شوهری بهتر از بدشوهریه

من الانم دارم خون گریه میکنم اون پیش خانوادش داره ابرومومیبره

کاش برای ازدواج دوم بیشتر دقت میکردی. پدرت هم که حماییت میکنه. ببین مثل شیر باش جلوش. بگو ازدواج پنج ...

اصلا خوب نیستم باورت میشه ازصبح ی بنددادم گریه میکنم حال روحیموداغون کرد واگدارشون بخدا

کاش برای ازدواج دوم بیشتر دقت میکردی. پدرت هم که حماییت میکنه. ببین مثل شیر باش جلوش. بگو ازدواج پنج ...

گاهی باخودم میگم مگرمن چی ازش خواسته چ خواسته نامعقولی داشتم ک حقم این رفتاراست حال خیلی بده دلم واسه خودم میسوزه 

ای بابادو روز گریه کن بعد پروندشو ببندتو داری واس خودت گریه میکنی اخه عشق و همسر ک اینجوری نییت

اره واسه خودم ک این حقم نیس واسه خودم ک بی تکیه گاهم وحقم این نیس

گریه نداره که. تو هم در موردش به پدرت گفتی. پس او هم بشینه گریه کنه. پیش میاد ناراحی. میگذره.

عزیزم من بعد مدت ها ب بابام گفتم این همه جا هنه چیو میگه

اصلا خوب نیستم باورت میشه ازصبح ی بنددادم گریه میکنم حال روحیموداغون کرد واگدارشون بخدا

مداو گریه میکنی، روحیت خراب تر هم میشه. حساس تر هم میشی. بلند شو یه اهنگ بزار گوش کن.اینکه پدرت حمایتت میکنه یک نعمت بزرگه. نگران چی هستی.