2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124382 بازدید | 1511 پست

اسی خوبی با یه آرایش متناسب چشمت و ابرو های کشیده تر خیلی صورتت دلنشین میشه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فقط این و بدون که خانواده همسرت هنر خاصی به خرج ندادن واسه زیبایی فقط خدا لطف بیشتری درقبال قیافه شون داشته که به نسبت همون زیبایی از عقل و شعورشون کم گذاشته.نع کسی بابت قیافش می‌تونه فخر بفروشه و نه رواست که کسی بابت قیافه خودش و تحقیر کنه‌.اصلا اونها زیبا شما همینی و خدا اینطور صلاح دونسته به کسی چه ربطی داره که بخواد تحقیرت کنه؟؟؟!!!!

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

عزیز شما فقط مدل ابرو هات باید عوض بشه

حالت طبیعی و پر و کشیده تر

این مدل ابرو ها دیگه از مد افتادن . یعنی هاشور و تاتو..

و اینکه صورتتون لاغر تر بشه

ایراد دیگه ای ندارین.

پوستت گندمیه ،،، زیادی هم ساده ای 

یه رنگ و لایت خوشگل کن ابروهاتم رنگ کن با ارایش ملایم ،،، عالی میشی 

چون گفتم راستشو  میگم ؛؛؛ چهرت کمی زنونگی میخواد رسیدگی همیشگی مث ارایش ملایم و رنگ مو و ...... وگرنه خوبی همه چیت خوبه

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد