2777
2789

سهم هر عزیز، یک حمد و ده صلوات تقدیم به حضرت علی اصغر( روحی فداه)♥️✨💚. 

لطفا کامنت بزارین تا به ترتیب بخونم قشنگ ترینا 😍

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

من فرستادم عزیزم🩷

التماس دعا دارم🩷🥰

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

التماس دعا 

میشه واسه دخترم دعا کنید سرماخورده یه هفتس 

حالش خوب نیست ، ممنون

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

التماس دعا میشه واسه دخترم دعا کنید سرماخورده یه هفتس حالش خوب نیست ، ممنون

بله بله خوب میشه ان شالله خیلی زود💚✨

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
من فرستادم عزیزم🩷التماس دعا دارم🩷🥰

چشم♥️🙏💖

چشم♥️🙏💖

بی بلا عزیزم 🩷

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

منم خوندم عزیزم.برای منم دعا کنید مشکلی که برام ایجاد شده حل شده خیلیی استرس دارم🥺♥

درست میشه عسل😘

بی بلا عزیزم 🩷

♥️✨💚

انشالله خدا از دهنت بشنوه مهربون♥

🫀🤲😘

من دلم میخواد الآن یکی برای دوستم که از کاربران اینجا هستن دعا کنه شرایط خیلی سختی دارن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
من دلم میخواد الآن یکی برای دوستم که از کاربران اینجا هستن دعا کنه شرایط خیلی سختی دارن.

چشم عزیزم من دعا میکنم براشون🤲🙏♥️✨💚