2777
2789
عنوان

دلم میخاد خوشگل باشم هر چه تلاش کردم نتیجه ی عکس بهم داد

| مشاهده متن کامل بحث + 124173 بازدید | 1511 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول زاویه عکست بده هرکی از این زاویه بگیره خوب نمیفته

بعد یه توصیه:من ابروهام میکرو تیره بود پاکش کردم هم سنم اومد پایین هم صورتم باز شد 

پاکش کن یه میکرو ظریف بزن بهتره

یه ارایش ملایم کن

موهاتم لایت خوشگل بنداز

استایل امروز بزن

ایراد خاصی نداری فقط باید به خودت برسی همین❤️

بینیت خوبه اما این عمل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

همون ابروهارو جای خوب درست کن

واس صورتت بنظرم دیگه تزریق نکن

ماساژ صورت برای زاویه دار شدن انجام بده

من انجام میدم زاویه فک درآوردم

گونه هام یکم برجسته شده

درضمن

هیچ ایرادی نداری

با یکم میکاپ لایت فرشته میشی

غبغب نه زیاد مشکلم پوستم تیره است

ژل چونه بزن معجزه میکنه 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆