2777
2789
عنوان

بااین گرونیا حقوقتون کفاف زندگی رو میده❓️😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 137 پست
بخدا قسم از اول ازدواجم یه رنگ مو نزاشتماصلا نفهمیدم جوونی چیه

چی بگم ما هم درامد اصلی شوهرم ۴۰ تومنه حدودا ،اون درامد فرعی شو پس انداز میکنیم ،ولی با اینکه دوتا بچه ی محصل داریم تقریبا راحت زندکی میکنیم زیاد کم‌نمیاریم که حتی بخوایم به پس انداز دست بزنیم ،شما دیگه سعی کنید زیاد وام نگیرید یه کم‌خلوت بشه سرتون 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره بابامیدادن به کرایه خونه انگار بهتره.....اینجوری ازجوونیشون هیچی نمی‌فهممدرستخچه خونه دار شدن خو ...

اره مستاجری خیلی خوبه عشق می‌کنه آدم پارسال چهار تومن اجاره میدادم امسال یهو گفت هشت تومن گفتیم مرد حسابی آخه دوبرابر گف ناراضیی تخلیه کنین در به در دنبال خونه گشتیم دیدیم پول پیش از ۱۵۰میلیون کمتر نیس ما پول پشیمون هشتاد تومن بود دیگ نشستیم همینجا سال بعدم حتما می‌کنه ده تومن 

ولی کور خونده چون خونمون تابستون حاضره😍

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
خدارشکرمنم خونه خودمه آره مستاجری بده

الان خبر نداری خون مستاجرارو میکشن انگار خونه رو می فروشن بهشون آخرشم ک میری چیزاییم ک از اولم خراب بود باید تعمیر کنی براشون 

الان خبر نداری خون مستاجرارو میکشن انگار خونه رو می فروشن بهشون آخرشم ک میری چیزاییم ک از اولم خراب ...

والامن مستاجرنبودم تاالان

ولی اقوام دیدم چه زجرایی میکشن

البته منم محله پایین روبه متوسط میشینم خونمم ویلایی کلنگیه درحدتیرچوبی فکرشوکن

ولی باز میگم شکر

والامن مستاجرنبودم تاالانولی اقوام دیدم چه زجرایی میکشنالبته منم محله پایین روبه متوسط میشینم خونمم ...

اره بابا میگفتم خدایا بیس متر باشه مال خودم باشه آخر هم حاجتمو از ابوالفضل گرفتم 

الهی شکربه دل خوش انشالله عزیزمویلاییه؟محلش چطوره؟

محلش عالی اره ویلاییه یه اتاق خواب ۱۲متری یه هال ۳۶متری یه آشپزخونه ۹متری و ی انباری و یه حیاط حدود ۱۵متری 

ولی خرج داره فعلا قرارع از عید شروع کنیم تابستون تموم کنیم