2777
2789
عنوان

بااین گرونیا حقوقتون کفاف زندگی رو میده❓️😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1687 بازدید | 137 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پنج شنبه جمعه ها تعطیله ولی میره اضافه کار، هم خودش خسته شده از این وضعیت هم منو بچه ها

عزیزم بازم خداتو شکر کن شبو میاد خونه

شوهر من کلا نیست 

آوارس بیابونا😢

عیب ندارد هرچی خرج کنی ماله خودتچقدی براتون دراومد؟

والا ما دستمون تنگ بود با تیرآهن گذاشتیم حدود ۳۰۰تومن دراومد فقط ساختش ولی خب الانشم ۳۰۰خرج داره 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
چقدر قسط میدین؟که تو ۲سال تموم نشده

عزیزم قسطامون ماهی ۳۰ میلیونه 

بجز اون ۳۰ میلیون قسطا

یه سری وام گرفته اون موقع که باید درسته برگردونه 

یه سری سالی ۵۰ میلیونه 

اون پنجاهیارو میدیم بازم چندتا دادیم

اما مثلا وام ۱۶۰ میلیونیش رو یک جا پرداختیم که اونم بازم وام گرفتیم دادیم ، یعنی وامو با وام شستیم

حالا اون روز بازم موعد وام صدمیلیونیش رسیده

بازم وام خریده که اونو پرداخت کنه

کلا مثل چیز تو گل گیریم

منم عین توم حقوقمون هم عین توسعه درکت میکنم شاید بعضیا قضاوت کنن ولی من از ته دل درک میکنم حقوق که م ...

ما که ادعایی نداریم فقط یه خونه کوجولو خریدیم دست خالی پدرمون دراومده 

کاش آدم مستاجر بمونه اما برای یه قوطی کبریت اینقدر عذاب نکشه

اونا خونه دارن ماشین دارن قسط ندارنما چی بگیم

آهان پس باید میگفتی مثلاً فلان قدر قسط می‌دیم آنقدر میمونه.شما گفتی با ماهی ۴۰نمیتونم چیزی بخرم

صبر داشته باش عزیزم انشالله درست میشه یا برو سر کار وپولش رو فقط برا خودت خرج کن

ما که ادعایی نداریم فقط یه خونه کوجولو خریدیم دست خالی پدرمون دراومده کاش آدم مستاجر بمونه اما برای ...

نه عزیزم اشتباه می‌کنی اصلا نمیشه از پس اجاره و پیش پول براومد داره سر به فلک می‌کشه طرف خرج خودشو از مستاجر میگیره بابا یکی نیس نظارت هم کنه ماهی هشت تومن برای یه خونه تو بیابون ظلمه دختر ظلم ولی چی میشه کرد

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
چی بگم ما هم درامد اصلی شوهرم ۴۰ تومنه حدودا ،اون درامد فرعی شو پس انداز میکنیم ،ولی با اینکه دوتا ب ...

آخه شوهرم کلی وام درسته گرفته که یکی یکی موعدشون میرسه

بعد همونا هم جور نمیشه دوباره وام میگیره تا واما رو بده

یعنی وام با وام شسته میشه

من خیلی حال روحیم داغونه 

جیگرم واسه شوهرم خونه کلا ۳۵ براش میمونه 

خودشم یک ماه وسط بیابونه رنگ خونه نمیبینه 

یه دست لباس نداره

کلا وضع جامعه خرابه

آهان پس باید میگفتی مثلاً فلان قدر قسط می‌دیم آنقدر میمونه.شما گفتی با ماهی ۴۰نمیتونم چیزی بخرمصبر د ...

میرم سرکارم شوهرم عین گشنه ها ازم میگیره

الان ۵۰ م به بالا به مادرم قرضه ، حالا خرده ریزه هاش نمیدونم چقدره ولی تاجایی که میدونم ۵۰ حداقل قرضیم

بعد جالبه پولشونم نمیده یعنی نمیرسونه که بده 

مامانمم وضعو میبینه هیچی نمیگه 

میرم سرکارم شوهرم عین گشنه ها ازم میگیرهالان ۵۰ م به بالا به مادرم قرضه ، حالا خرده ریزه هاش نمیدونم ...

کجا خونه خریدی؟؟؟ چند خریدی که بعد ۲ سال هنوز قسط ها سبک نشدن؟؟؟؟ این وام یکجایی ها رو گرفته شوهرت چیکار کرده؟؟؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️