2777
2789
عنوان

به عینه دیدم بی توجهی و نامرتب و به خود نرسیدن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 73 پست
دایی و زندایی من. زنداییم یه زن شلخته، کثیف، همیشه پیرهن کهنه بپوشه، بو کند بده، داییم پولدار، تمیز، ...

چرااینجوربود؟ اینکه امکاناتش روداشته چرالباس نو نمیپوشید؟

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب همه مثل هم نیستن چرا زن تا اونجایی که راه داره جلو اینچیزارو نگیرع وقتی مرد به زبون بع زبونی میگه ...

گلم همه اینا چرند و بهونست دارم میگم مرد م وضعیت و دیده بود طلاق می‌گرفت تمام موندنش با این زن برای چی بود 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
داداشت هم بود همین نسخه رو میپیچیدی

مگه میخوا آپولو هوا کنه میگی داداشت هم بود اینو میگفتی اینا همه وظیفشه تو دو بار به خودت برس مرد هیچ اهمیت نده ببینم هیچ حسی برات میمونه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
مخلص شماییم 😉🌱❤️راستی من سالهاست که خوننده تاپیک های شما هستم خیلی برام ارزشمند است حرفای قشنگتون ...

ای جان ممنونم از توجه تون😍🥰

خدا را شاکرم که به کارتون اومده♥️

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

دایی و زندایی من. زنداییم یه زن شلخته، کثیف، همیشه پیرهن کهنه بپوشه، بو کند بده، داییم پولدار، تمیز، ...

یه مهمون داشتم یه بوگندی میداد حالت بدمیشد  به بدبختی تحمل میکردم پسرم ازبیرون اومد هنوزتوراهروبودمهموناروندیدبودصدازدمامان این بوگندوچربی ازکجا ست چراخونه بومیده کم آوردم گفتم احتمالامال سطل آشپزخونه هست  روزبعدبهش لوازم حموم دادم رفت حموم  عصربازبومیداد فکرکردم شایدلباساشوتمیزنمیشوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عییی 🤢

به خدا بچش کف آشپزخونه جیش کرد، یه پارچه انداخت رو جیش و خشک کرد و پارچه رو گذاشت اون طرف. من به زنی هم که از بوی گند و پلشتی مرد بره خیانت کنه، حق میدم. 

فوری هم میگن طلاق بده. با این همه بدبختی بچه و مهریه و آبرو.

بعضی مردای عوضی خودسون باعث میشن زن چوب خشک بشه کلا حس عاطفی و جنسی زن رو میکشن بعد میگن بیا همه چی ...

من این زن و از زمان مجردی میشناسم تا زمان ازدواج یه ضدآفتاب نمی‌زد کلا تو فاز این چیزا نیست 

خانما وقتی محبت و توجه نبینن اینجوری بی تفاوت میشن و دیگه به خودشون نمیرسناون مرد انتظار داشته زنش ب ...

دقیقا درسته زنا عاشق ب خود رسیدنن وقتی محبت و عشق و توجه ببینه این رفتاراش هزارررر برابر میشه و اگر بی توجهی ببینه کم کم خاموش میشه

مرد میتونه به زن امید بده کلی تغییرش بده این حرفا چرتهزن رفتار و اخلاق مرد رو میبینه که به خودش نمیر ...

زن هم همیشه که نباید منتظر حرف امیدوار کننده شوهر موند باید به خودش و برای خودش یکم ارزش قایل بشه 

منم نمیگم که همیشه به خود رسیده ام ولی اونجوری هم نیستم 

با اینکه همیشه شوهرم دوستداره به خود رسیده باشم و بهم کلی انگیزه میده 

به خدا بچش کف آشپزخونه جیش کرد، یه پارچه انداخت رو جیش و خشک کرد و پارچه رو گذاشت اون طرف. من به زنی ...

وااای بیچاره داییت این میکروبو چطوری تحمل میکرده !

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.