باعث خیانت یه مرد شد اصلا حمله نکنید نمیگم مرد مقصر نبود چرا بود خیلی هم مقصر بود ولی ۵ سال تحمل کرد بعداز ۵ سال گفت دیگع نمیتونم چند ساله با یه چوب بی احساس که هیچ گونه ظرافت و زنانگی ندارع و کلا این چیزا براش بی معنیه تحمل کنم اولش با یکی ارتباط پیدا کرد و الانم میخواد جدا شه
مردا بدرک من فقط به این فکر میکنم چه اتفاقی میفته برای یک زن که اینقدر از خودش دست میکشه که یک مرد بفهمه زنش به خودش نمیرسه واقعا چرا چرا ما زن ها با خودمون اینقدر بدی میکنیم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببخشید ببخشید من ریدم تو دهن هرچی مرد و زن خیانتکاره
توجیحی هم نداره
ارتودوکس💒 سینگل و متعهد💍 متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤
خیلی برام جالب بود تو این چند سال همه میگفتن چجوری این مرد باهاش موند نگو نمونده اونم تحملش تمام شدع
تا این حد یعنی ؟!
مگه خانمه چجوری بود که بقیه م فهمیده بودن ؟؟
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.
دایی و زندایی من. زنداییم یه زن شلخته، کثیف، همیشه پیرهن کهنه بپوشه، بو کند بده، داییم پولدار، تمیز، ...
عییی 🤢
خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمیتوان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شدهاند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود.