2777
2789
عنوان

به عینه دیدم بی توجهی و نامرتب و به خود نرسیدن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 73 پست
خیلی برام جالب بود تو این چند سال همه میگفتن چجوری این مرد باهاش موند نگو نمونده اونم تحملش تمام شدع

منم بهت حق میدم اینروزا همه تنوع طلب شدن چه برسه که اون خودش …….. 

از یه روانشناس شنیدم که میگفت خیانت برمیگرده به خود طرف که باعثش شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اطراف من کاملا برعکس بوده زن هرچی شلخته بوده جایگاهش بالا بوده ولی هر چی تر تمیز و مرتب بوده شوهر ...

منم تا قبل از یکساعت پیش که اینچیزارو بشنوم همیشه میگفتم زن شلخته بیشتر بهش میرسن تا دیدم نه این ظاهر ماجراست

ببخشید ببخشید من ریدم تو دهن هرچی مرد و زن خیانتکاره

توجیحی هم نداره

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

الان میان میگن همون مرد باعث نامرتب بودن زنش شده نخیر بعضی آدما چه زن چه مرد کلا بیمارن یا تنبل و بی ...

خدا شاهده من این زن و میشناسم کلا اهلش نیست چه مجردی چه متاهلی حوصله مرتب بودن و شیک و پیک و بودنو نداره

خیلی برام جالب بود تو این چند سال همه میگفتن چجوری این مرد باهاش موند نگو نمونده اونم تحملش تمام شدع

دایی و زندایی من. زنداییم یه زن شلخته، کثیف، همیشه پیرهن کهنه بپوشه، بو کند بده، داییم پولدار، تمیز، باکلاس پزشک

از یه جایی فهمیدم داره خیانت می‌کنه و واقعا بهش حق دادم. من تحمل بوی تن زنداییم رو از دور نداشتم چه برسه به اون بدبخت

تا این حد یعنی ؟!

مگه خانمه چجوری بود که بقیه م فهمیده بودن ؟؟

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

به این چیزا نیست اینو زنی میگه که کلی خرج خودشو قروفرش میکنه همین هفته ۶۵ تومان خرج خودم کردم اما همسرم خیانت کرده قبلا کلا علت. خیانت نامعلوم هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دایی و زندایی من. زنداییم یه زن شلخته، کثیف، همیشه پیرهن کهنه بپوشه، بو کند بده، داییم پولدار، تمیز، ...

عییی 🤢

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

خدا شاهده من این زن و میشناسم کلا اهلش نیست چه مجردی چه متاهلی حوصله مرتب بودن و شیک و پیک و بودنو ن ...

شوهرش می‌تونست طلاقش بده بره مجدد زن بگیره تو این که شکی نیست خیانت بده 

ولی اون زن حقشه که مردش دوسش نداشته یاشه و طلاقش بده 

بحث خیانت جداست