2777
2789
عنوان

به عینه دیدم بی توجهی و نامرتب و به خود نرسیدن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 73 پست

موافقم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهههه خانم گرانبها عزیز 😍❤️

ارادت ❤😍🙏

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

خب این مورد استثنا بوده ولی من موردای زیادیو دیدم که خانم هم با احساس بوده و هم به خودش میرسیده و بازم خیانت شده بهش ذات تنوع طلبی یه مرد ربطی به با احساسی و...زن نداره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

الان میان میگن همون مرد باعث نامرتب بودن زنش شده نخیر بعضی آدما چه زن چه مرد کلا بیمارن یا تنبل و بی ...

ولی مرد میتونه با کاراش ترقیب کنه

چمیدونم براش لباس بخره لوازم آرایش بخره ازش تعریف کنه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

من به کسی که شرایط زندگیش باب میلش نیس کاملا حق میدم که جدا شه بره زندگیه مورد علاقشو تشکیل بده.چون عمر آدم انقدر کوتاست که مسخرست بسوزیم و بسازیم و حق زندگی با دل خوش و از خودمون بگیریم.

ولی خیانت و حق نمیدم‌.اول جدایی بعد هرکاری دلمون میخواد

نمیتونست طلاق می‌گرفتخیلی از مردا شبیه گوریل انگورین آدمم نمیشن زناشون چیکار کنن برن با یکی دیگه؟مزخ ...

خب همه مثل هم نیستن چرا زن تا اونجایی که راه داره جلو اینچیزارو نگیرع وقتی مرد به زبون بع زبونی میگه بودن برس میگه بع تو چه وقنی مرد رابطغ میخواد زن میگه نمی‌خوام تو خرابی همش دنبال این چیزایی خب آدم باید واقع بین باشه همه که پسر پیغمبر نیستن