2777
2789
عنوان

جدیدا اسم بی غیرتی شده بروز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 189 پست
این بتوچه ها از حماقت میاد با عرض معذرت اغلب ادم های کم سن و کم سواد هم این زندگی هرکس به خودش مربوط ...

دقیقا بعضیا فک میکنن مث حیوانات باید زندگی کنن که کاراشون به هم مربوط نشه

مادری که ۲۰ سال بچه ای رو بزرگ‌میکنه بهش مربوط نمیشه بچش با کی ازدواج کنه

خواهر برادرا بهشون مربوط نیست ما کجا میریم با کی میریم

پدر بهش مربوط نمیشه ما با کی ارتباط بگیریم و....

کلا هیچی به هیچکس مربوط نیست که الان یه بچه ۱۳ ساله رو نمیتونی باهاش حرف بزنی از بس یاغی شدن و گفتن به کسی مربوط نیست

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

عزیزم من ضد کسی نیستم من چیزیو ک خدا گفته حرامه رو گفتم که خیلیا اعتقاد ندارن.ولی جایی ک ب نفع شون ه ...

اگر حق زندگی و حقوق اولیه رو داشتن مطمئن باش کاری به مهریه نداشتن از مجبور بودنه باید بالاخره یچیزی باشه ادامه ی زندگیت رو تضمین کنه

تو خارج از کشورش هم‌بعد از ازدواج زن حق و حقوق خودش رو داره

تازه اگر همین مهریه رو بدن و اذیتت نکنن و خزار تا قسط نبندن 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستی با نامحرم گناهه؟ نکنه باید بشینیم خونه درجا شوهرکنیم بعد تازه شب عقد همدیگه رو ببینیماز عهد دق ...

شما برو شوهرتو پیدا کن اصلا نفهمیدی من چی گفتم.

خوبه ک شما از اینده ایی  

لایک نکن خیرشو ببینی
شما برو شوهرتو پیدا کن اصلا نفهمیدی من چی گفتم.خوبه ک شما از اینده ایی

چرا اتفاقا فهمیدم 

امثال تو میشینن توسری میخورن افکارتو برا خودت نگهدار

به نامحرمم سعی کن فکر نکنی گناهه

دوستی با نامحرم گناهه؟ نکنه باید بشینیم خونه درجا شوهرکنیم بعد تازه شب عقد همدیگه رو ببینیماز عهد دق ...

آره خیلی هم گناهه.خدا خودش فرد مناسب رو واسمون میفرسته،شاید اون فرد آدم بدی باشه ولی به هر حال حکمت خداس و حتما حکمتی توشه،حالا این مامان‌بزرگ پدربزرگت مث شما هرزه‌بازی درآوردن؟اونا هم اینجوری ازدواج کردن خیلی هم خوبن.

حالا هی بشین بگو ما باید قبل از ازدواج بشناسیمشون،باور کن کسی که با همچین روشی ازدواج کنه ازدواجش به هیچ وجه موفق نیست.شایدم اصلا به ازدواج نمیرسه.😑😐

😂همون حرفی که من با کمال احترام نقد کردم رو مجددا ریپلای می‌زنید و عنوان میکنید... گفتم که اغلب کم ...

من دانش آموزم

ولی شهروندای این تعداد زیاد کشور های غیر اسلامی هم دانش آموز هستن؟

وقتی کسی با منطق صحبت میکنه لطفا به سن ربط ندین

سن جسمانی و عقلی لزوما یکسان نیست

اگر حق زندگی و حقوق اولیه رو داشتن مطمئن باش کاری به مهریه نداشتن از مجبور بودنه باید بالاخره یچیزی ...

برعکس خود خانم ها جای اینکه مدافع حقوق همجنسون باشن ضدشن

مجری قانون مرده ، قانون نویس مرده و..... قانون ما کلا مرد سالاره یه دوچرخه سواری چی بود که همونم برای خانوما ممنوعه کردن؟ دستوردادن دوچرخه های سطح شهر همش جمع بشه چشم دیدن شادی زنا رو ندارن بعد اونوقت این خانوم مهریه که کمترین چیزیه که مرد میتونه در قبال زحمات زن بپردازه رو هم .....

خب که چی میخواد وقتش رو اینجوری بگذرونهتو با فضولی تو سبک زندگی دیگران میگذرونیاونم اونجوری

عزیزم طرفداری کردن ازین قضیه مثلِ اینه بگی به کسی ربطی نداره کسی اطرافت سَم بخوره.این ارتباطات به اندازه ی سَم مضره.

روحو روان رو خراب میکنه.کارِ خوبی نیست که حالا بیای ازش طرفداری کنی.اتفاقا اگر تو میخوای طرفداری کنی بهتره بگی این رفتارا اشتباهه.

این رابطه ها تهش روان و اعصاب رو نابود میکنه و عمر ادمو هدر میده.بجاش بری مسافرت ایران گردی اینور اونور یا دوستِ واقعی داشته باشی یا درس بخونی یا بری سر کار و....

واقعا حیف نیست یه انسان اینجوری زمانشو حروم کنه.

برعکس خود خانم ها جای اینکه مدافع حقوق همجنسون باشن ضدشنمجری قانون مرده ، قانون نویس مرده و..... قان ...

دقیقا

واقعا تعجب می کنم از این حجم بی رحمی شون انگار تا خالا تو جامعه نبودن

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
دقیقا بعضیا فک میکنن مث حیوانات باید زندگی کنن که کاراشون به هم مربوط نشهمادری که ۲۰ سال بچه ای رو ب ...

بعد میفرمایند که شما بچتو درست تربیت کنی جامعه نمیتونه کاریش کنه... بچه 13 ساله به قول شما میره تو جامعه بین دوستا مدرسه میبینه همه بنا بر بی‌فکری و سهل انگاری پدر و مادر گوشی دارن تو اینستاگرام و... میچرخن. حالا تو هزاری بیا بگو اینا مناسب سن شما نیست بهت اسیب میزنه مگه بچه اون سنی میفهمه... اون فقط میبینه همه هم سن و سال هاش گوشی دستشونه فقط این عقب مونده

حالا گوشی که گرفتی اول مصیبته دیگه... بیاد بچه 13 ساله این حرفا و این زندگی هرکس به خودش مربوطه رو ببینه تو سن اوج یاغی گری مگه دیگه قابل کنترله.. پدر و مادر بدبخت هم هرچقدر به فکر باشن با این اوضاع اقتصادی که ادم کلی بدبختی داره خودش چقدر میتونه بچه رو کنترل کنه که با این موج نره... 

پس فردا هم از بچه ای که تو اون سن یاغی گری رو شروع کرده باشه هرکاری بر میاد دیگه 

برعکس خود خانم ها جای اینکه مدافع حقوق همجنسون باشن ضدشنمجری قانون مرده ، قانون نویس مرده و..... قان ...

من کاری با قانون ندارم ولی وقتی مردای اون شهر و جامعه نا درستن مجبور میشی جمش کنی.

ببینم‌چقد قربون صدقه ی باسنی رفتن که رو دوچرخه سوار بوده.

دوستم دوچرخه سواری میکرد قبلا انقد مردا و پسرا بهش تیکه مینداختن،که قربون باسنت برم قربون فلانت برم که اینم اصلا زده شد و دیگه نمیشینه.