واقعا حرفتون خنده داره برام واقعا واقعا😅 از طرفی هم تاسف داره که این طرز تفکر غالب بر جامعه امروز م ...
چرا خنده دار اولین بنیادی ترین بچه تو خانواده آموزش میبینه وقتی تربیت خوبی اثر گذاری داشته باشه که سیگار مواد مخدر مضره اون بچه بمیره هم سمتش نمیره مثل خودم بابام خیلی خوب بهمون فهمونده با اینکه دوستای من خیلی هاشون سیگار میکشن ولی من نه وقتی بچه تفکرات بنایدنیش درست شکل بگیره دیگه میزی روش اثر تمیزاره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ولی اگ اعتقادتون این نیس و قوانین خدا رو معتقد نیستین موقع طلاق موندم چرا اونجا قوانین خدا رو خوب بلدین ک نفقه رو چطوری بگیرید و مهریه رو چطوری بگیرید.
والا ایناهم قانون خداست پس اعتقاد نداشته باشین دیگه یا نه بضررتونه اینجاش؟؟!!
دوستی با نامحرم گناهه گناههه گناههههحالا میگن ما اعتقادمون فرق داره اوکی باشه.ولی اگ اعتقادتون این ...
چون ابنجا نه حق طلاق با تو عه
نه حق تحصیل
نه خق خروج از کشور
نه………
جالبه که اینقدر زن ها بر ضد هم شدن
تازه اگر حین طلاق قاضی و وکیلت با چشاشون قورتت ندن و عاشقت نشن و باج نخوان تا کارتو راه بندازن
ایشالا که هیچ وقت تجربه نکنی
اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
عزیزم با توهین به دیگران و پایین کشیدنشون به خاطر عقیدشون شما بالا نمیریلطفا وقتی نظرتو میگی به کسای ...
😂همون حرفی که من با کمال احترام نقد کردم رو مجددا ریپلای میزنید و عنوان میکنید... گفتم که اغلب کم سن و سال هم هستن... از تاپیک های شما هم اینطور پیداست که دانش اموز هستید... مشخصه این عقاید از کجا اب میخوره... موفق باشی گل ریپلای نزن دیگه لطفا