2777
2789
عنوان

شوهری که بچه نخواد از کجا پیدا کنیم🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 74 پست
یه مردی که خودش بچه اس و نیازمند مراقبته و حامی نیست پیدا کن اونا بچه نمی خوان

این که نخوای کسی رو به زور وارد این دنیا بکنی و یک عمر رنج و خطر و آسیب و مرگ بهش تحمیل نکنی ربطی به این حرفا نداره.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم از بچه به شدت متنفرم 

هم از خودش هم خراب شدن اندام و پوستم به خاطر بارداری 

مرد هایی که قبلا زن طلاق دادن و بچه داشتن معمولا برای ازدواج دوم دیگه بچه نمیخوان ولی بعضی وقتا اونایی که ازدواج اولشونه هم بچه دوست ندارن خالم و شوهرش از اول ازدواجشون مخالف بچه بودن الان ۱۷ ساله ازدواج کردن و بچه ندارن حتی یه بار خالم باردار شد ولی سقطش کرد

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
اون مردی که بچه نخواد تو را هم موقت میخواد بعد چند سال میذاردت کنار و میره سراغ بعدی!!!

وا

پس اینهمه مرد ک با داشتن چنتا بچه خیانتشون معلوم میشه چرا رفتن با یکی دیگه

هیچ ارتباطی نداره .

وا چرا فکر می کنین همه ی مردا بچه می خوان.

دایی من بچه نمی خواد یه بار هم سر همین قضیه جدا شد.

حالا با زن دومش در جنگه از اول قبل ازدواج هم گفته بهش.

دنیا برعکسه انگار.

🤍🤍

عجیبید !

تو ایران ما زنا بیشتر از لینکه ما از مردا اسیب ببینیم از هم جنس خودمون ضربه می بینیم 

مگه ما دستگاه جوجه کشی ایم که اگر مادر نشیم بی استفاده ایم 

هدف ازدواج بقای نسله !عجیبه !

من نمی دونم چند سالته ولی قطعن ادمی با طرز فکر شما وجود داره 

بگرد قطعن پیدا می کنی 

حالا این دوستانی که مادر شدن چه گلی به سر جهان زدن که شما نتونی 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

احتمالا تینیجر هستید... از این تصمیم های دو نفره با دوست صمیمی فقط تو تینیجری پیش میاد😅

البته تصمیم به بچه دار نشدن به خودی خود چیز بدی نیست و قابل احترامه ولی خانوم ها با افزایش سن اغلب نظرشون تغییر میکنه