2777
2789
عنوان

شوهری که بچه نخواد از کجا پیدا کنیم🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 74 پست
😂😂 حالا شوهری که قطعا بچه نخواد هم پیدا نکنین ممکن نظرتون عوض بشه من به شرط اینکه بچه دار نشیم ازد ...

آره دقیقاً.

منم همین طور بودم.🤣🤣

گفتم بچه نمی خوام شوهرمم قبول کرد بعد چند سال نظرم عوض شد و بچه دار شدیم.

🤍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجیبید !تو ایران ما زنا بیشتر از لینکه ما از مردا اسیب ببینیم از هم جنس خودمون ضربه می بینیم مگه ما ...

حالا من کار ندارم

همه چیز خوب و عالی منطقی 

زنا باید پشت هم باسن و 

با جمله آخرت همه چیو خراب کردی .......

وقتی ۴ تا جمله شعاری آدم مینویسه خوبه بهش میدم باشه 

احتمالا تینیجر هستید... از این تصمیم های دو نفره با دوست صمیمی فقط تو تینیجری پیش میاد😅البته تصمیم ...

من از ۱۵ سالگی نظرم همین بود. الان ۳۲ سالمه.

این که نخوای کسی رو به زور وارد این دنیا بکنی و یک عمر رنج و خطر و آسیب و مرگ بهش تحمیل نکنی ربطی به این حرفا نداره.

یک مادر واقعی طاقت دیدن رنج و بیماری و مرگ فرزندش رو نداره ولی خودش باعث اینها میشه با به دنیا آوردن فرزندش.

وجدانی نیست.

دنبال مردی بگرد که زن ناشکر بخواد. زنی که از مسئولیت بچه داری فرار میکنه. زنی که حق مادر شدن‌و از خو ...

خاک بر سر تو و اون ۴ احمق مثل خودت که لایکت کردن

شعور و فرهنگ و شخصیت شما بچه دار ها رو دیدیم تو تاپیک 

همین شماها نابود کردین جامعه رو

فقط زاییدن بلدین

دنبال مردی بگرد که زن ناشکر بخواد. زنی که از مسئولیت بچه داری فرار میکنه. زنی که حق مادر شدن‌و از خو ...

من از ۱۵ سالگی نظرم همین بود. الان ۳۲ سالمه.

این که نخوای کسی رو به زور وارد این دنیا بکنی و یک عمر رنج و خطر و آسیب و مرگ بهش تحمیل نکنی ربطی به این حرفا نداره.

یک مادر واقعی طاقت دیدن رنج و بیماری و مرگ فرزندش رو نداره ولی خودش باعث اینها میشه با به دنیا آوردن فرزندش.

وجدانی نیست.

منم از بچه به شدت متنفرم هم از خودش هم خراب شدن اندام و پوستم به خاطر بارداری مرد هایی که قبلا زن طل ...

من کاری به دلایل روحی و معنوی که دوست نداری بچه دار بشی کاری ندارم 

اما یه نکته اگه مراقبت های لازم رو انجام بدین آسیب های وارده بسیار کمتر خواهد بود 

اما الان ثابت شده که دوران بارداری و شیردهی میزان قابل توجهی ریسک سرطان رو  کاهش میده 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
من از ۱۵ سالگی نظرم همین بود. الان ۳۲ سالمه.این که نخوای کسی رو به زور وارد این دنیا بکنی و یک عمر ر ...

اتفاقا یک مادر واقعی در کنار فرزندش به وقت رنج هاش می مونه و از اون یک انسان قوی و کامل می سازه 

رنج کشیدن شاید درد داشته باشه اما لزوما بد نیست بسیاری از رنج ها باعث رشد انسان میشه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
من از ۱۵ سالگی نظرم همین بود. الان ۳۲ سالمه.این که نخوای کسی رو به زور وارد این دنیا بکنی و یک عمر ر ...

اینا چه میفهمن این حرفا چیه

اینا فقط زاییدن بلدن بقیش به عهده فامیل و خیابونه

ولی به نظرم حق حیات دادن به کسی خیلی قشنگ تر از این حرفاست ، این که شاید مریض بشه یا بمیره برای همه آدم ها هست، مثل اینه بگی نمیرم بیرون شاید بلایی سرم بیاد، هرکسی یه سرنوشتی داره