2777
2789
عنوان

چرا همه از ازدواج بدشون میاد

96 بازدید | 16 پست

دوستام بدشون میاد

همکارام بدشون میاد

نی نی سایت بدشون میاد

پس چرا ازدواج میکنین؟

چرا طلاق نمیگیرین همه؟

چرا شاغلای دورم اگه کیس خوب بیاد کشته مرده ی شوهرن؟.

آقایون وخانما چرا؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا عشق ک کشکه وجود نداره اصا 

صرفا شوقش چن سال اوله

بعدشم خب عادی میشن برا هم و گیرای الکی

دقیقا مث یه معامله

چون دو طرف ب هم نیاز دارن میمونن وگرنه بنظرم چرته کلا

خداجونم بغلم کن🍃❤️

ببین ازدواج یه مرحله از تکامل انسانه اینکه کسی همراهیت کنه تا به آخر زندگی برسی اینکه بچه بیاری و اون تو رو پدر یا مادر صدا بزنه همین بچه داشتن آدم رو از خامی در میاره البته آدم داریم تا آدم شاید برای همه صدق نکنه

هیچ‌کس بدش نمیاد همراه و همدم داشته باشه مشکل اینجاست که تضاد منافع ایجاد میشه بین زن و مرد و هر دو به جای اینکه حامی هم باشند در حال استثمار همدیگه هستند زن میبینه عمر و‌جوونیش برای بزرگ شدن بچه ها داره می‌ره کار و شغل نداره شروع می‌کنه به کندن از شوهر ...مرد میبینه ای وای این زن که مثل مادرش کم توقع در نیومد شروع می‌کنه زیرآبی رفتن و دست رد زدن به سینه خواسته های زن ...خیلی پیچیده است 

اما وقتی زن با فکر بره جلو همه چی درست میشه 

اینکه برای همه چی فکر کنه 

به این فکر کنه بهتره درآمد داشته باشه 

بهتره بچه رو زمانی بیاره که همه جوره آماده باشه 

فکر کنه به اینکه فقط از خودش توقع داشته باشه 

اینجوری زندگی خوب پیش میره

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین