براش خوراکی محبوبش رو بذار و اگر خورد مجدد بذار ولی توقع اینو نداشته باش که بهت روی خوش نشون بده تو با این کار ها فقط میتونی خودش رو به دنیای مطلوبش نزدیک نشون بدی
بهش فرصت برون ریزی بده
حرف هاش رو گوش بده
اگر میخواد بهت بگه که چی کارا باهاش کردی قیافه مظلوم به خودت نگیر گریه نکن یکی دو بار اگر این پشیمونی رو به این شکل نشون داده باشی اشکال نداره ولی اینطوری نشه که هی اون بگه و تو پشیمونی خودت رو با ضعف زیاد نشون بدی
بچه احتیاج داره که مادر مقتدر داشته باشه تو بخوای خودتو تخریب کنی جلوش نتیجه عکس میگیری
ولی توصیه اکیدم به همدلی کردنه وقتی میگه شنونده باش
از کلمه هایی که بوی همدلی میدن استفاده کن و امید به ساختن روز های بهتر رو بهش یادآوری کن
از این جمله ها با این مفاهیم زیاد استفاده کن یا براش یادداشت بذار
درکت میکنم و برام مهمی حتی اگر از بیرون اینطوری به نظر نمیرسه
منم دلم نمیخواد کسی با من اینطوری رفتار کنه این رفتاری که از من دیدی بهت حس بی ارزشی داد یا بهت حس کم بودن داد و... میفهمم ولی من با همه وجودم میگم تو برای من ارزشمندی این یه ایراد در من بود که نمیتونستم رفتار منفی خودمو و اثری که روی تو میذاره رو ببینم
متأسفم ولی برام مهمه که روز های بهتری رو با هم بسازیم چطوری شو تو بهم کمک کن تا پیدا کنم من نمیدونم چطور میتونم احساس بهتری برات به وجود بیارم
دوست داری در مورد گذشته حرف بزنی و هر چی که دلت میخواد بگی یا هر چی که فکر میکنی باید بهم بگی رو بگی ؟
به نظرت چی کار کنیم تو احساس بهتری پیدا میکنی ؟
باید سوال هایی بپرسی که بتونه خشمش رو تخلیه کنه
یک دفعه وارد فاز قربون صدقه نرو به نظر میرسه پذیرش نداره ببین توی حرفاش بیشتر از کدوم خاطرات آسیب خورده برعکسشو عمل کن