2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 15696 بازدید | 365 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم چقد حرفات زیبا بودیکی پیشنهاد کرد خوراکی بذار تو اتاقشبه نظرت اگه این کارو کنم میاد سمتم ...

براش خوراکی محبوبش رو بذار و اگر خورد مجدد بذار ولی توقع اینو نداشته باش که بهت روی خوش نشون بده تو با این کار ها فقط میتونی خودش رو به دنیای مطلوبش نزدیک نشون بدی 

بهش فرصت برون ریزی بده 

حرف هاش رو گوش بده 

اگر میخواد بهت بگه که چی کارا باهاش کردی قیافه مظلوم به خودت نگیر گریه نکن یکی دو بار اگر این پشیمونی رو به این شکل نشون داده باشی اشکال نداره ولی اینطوری نشه که هی اون بگه و تو پشیمونی خودت رو با ضعف زیاد نشون بدی 

بچه احتیاج داره که مادر مقتدر داشته باشه تو بخوای خودتو تخریب کنی جلوش نتیجه عکس میگیری 

ولی توصیه اکیدم به همدلی کردنه وقتی میگه شنونده باش 

از کلمه هایی که بوی همدلی میدن استفاده کن و امید به ساختن روز های بهتر رو بهش یادآوری کن 

از این جمله ها با این مفاهیم زیاد استفاده کن یا براش یادداشت بذار  

درکت میکنم و برام مهمی حتی اگر از بیرون اینطوری به نظر نمیرسه 

منم دلم نمی‌خواد کسی با من اینطوری رفتار کنه این رفتاری که از من دیدی بهت حس بی ارزشی داد یا بهت حس کم بودن داد و... میفهمم ولی من با همه وجودم میگم تو برای من ارزشمندی این یه ایراد در من بود که نمیتونستم رفتار منفی خودمو و اثری که روی تو می‌ذاره رو ببینم 

متأسفم ولی برام مهمه که روز های بهتری رو با هم بسازیم چطوری شو تو بهم کمک کن تا پیدا کنم من نمیدونم چطور میتونم احساس بهتری برات به وجود بیارم 

دوست داری در مورد گذشته حرف بزنی و هر چی که دلت میخواد بگی یا هر چی که فکر میکنی باید بهم بگی رو بگی ؟ 

به نظرت چی کار کنیم تو احساس بهتری پیدا می‌کنی ؟ 

باید سوال هایی بپرسی که بتونه خشمش رو تخلیه کنه 

یک دفعه وارد فاز قربون صدقه نرو به نظر میرسه پذیرش نداره ببین توی حرفاش بیشتر از کدوم خاطرات آسیب خورده برعکسشو عمل کن  

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

صاحب ف‌ال عزیز تغیر بسیار اساسی در زندگیت ایجاد میشود سعی کن نظم گذشته در زندگیت حاصل شود و در همه امور میانه روی را پیش بگیر و از هرگونه افراط و تفریط بپرهیز شانس با تو همراه میشود از تجربه و توصیه خردمندان استفاده کن 

من همه کامنت هاتون خوندم و موافق با راهکار هاتون. ولی قبول دارین ایشون اول باید محیط خونه رو اروم کن ...

من در مورد رابطه ش با شوهرش چیزی نمیدونم ولی اگر بده بله امن بودن و بدون تنش بودن محیط خونه جزو پیش شرط های آرامش روان بچه محسوب میشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
براش خوراکی محبوبش رو بذار و اگر خورد مجدد بذار ولی توقع اینو نداشته باش که بهت روی خوش نشون بده تو ...

درسته خیلی بی مقدمه شروع کردم به محبت مستقیم 

معلومه که نمی پذیره

ممنونم از حرفات

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

کتکش می زدماهمیت نمی دادم بهشتحقیرش می کردمتو چشاش نگاه می کردم می گفتم پسر می خواستم

یعنی‌از همون کوچکیش باهاش خوب نبودی ؟یا خودش اذیت میکردتوام‌ عصبانی میشدی  اینجوری بهش میگفتی

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
یعنی‌از همون کوچکیش باهاش خوب نبودی ؟یا خودش اذیت میکردتوام‌ عصبانی میشدی اینجوری بهش میگفتی

نه دخترم خیلی مظلوم آروم بود

خودم اذیتش می کردم

یعنی واقعا میشه ؟ اشک اومد تو چشمام وقتی تصور کردم بغلم کرد

اره چرا نشه. یعنی فقط ناراحت کردن که تاثیر منفی میزاره رو ادم  به همون اندازه محبت هم روی ادم تاثیر مثبت میزاره. فقط زمان میبره اصولی جلو برو  تا زمانی که خودت اروم نشی نمیتونی همسرت و دخترت و محیط خونه اروم کنی.  صبح بیدار شو صبحانه درست کن  بزار رو میز یه بار همه رو با عشق صدا بزن  هر کدوم اومد با خوش رویی باهاش صبحانه بخور. بعدش یه دوش بگیر و یه ارایش بکن با این کار حال خودت خوب میکنی. بعدش ناهارت بزار  ببین چیو بیشتر دوست دارن. سفره بنداز  بیان دوره هم جمع شین لازم نیست چیزی بگید فقط براش غذا بکش   استراحت کن خودت یه کلاسی برو در طول روز یا پارک یا باشگاه هر جایی  تو خونه اهنگ ملایم بزار کم کم  پنجره ها رو باز بزار  وقتی هست  خونه رو جلوش برق بنداز لباس های خودش و پدشو جلوش اتو بزن بزار احساس کنه براشون ارزش قائلی  

اره چرا نشه. یعنی فقط ناراحت کردن که تاثیر منفی میزاره رو ادم به همون اندازه محبت هم روی ادم تاثیر ...

خوراکی بذارم تو اتاقش؟ یا نامه بنویسم براش؟

نه دخترم خیلی مظلوم آروم بودخودم اذیتش می کردم

منم بیشتر وقتا با پسرم که ۸سالشه خوب نیستم یعنی به نظر شما ممکنه بعدا اینم رفتارش اینجور بشه؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜