2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16744 بازدید | 365 پست
درست می گی

از خدا کمک بخواه. من ۳۲سالمه ولی هیچوقت یادم نرفته کارا و حرفای مادرمو. و درد اینجاست هیچوقت نخواست جبران کنه. چندین بار بهم گفته سر بارداری من سیسمونی پسر گرفته بودن و دلش میخواسته من پسر باشم،تحقیر و کتک هم تو بچگی و نوجوانی داشتم.لوازم آرایشم و خرد میکرد و بهم تهمت میزد.و اعتماد بنفسمو ازم گرفت

کاربری دسته منو خواهرمه
عیب ندارد دروغ که نمی گنلایقمه

کاش مادر منم مثل شما پشیمون بود...

تو دنیا هیچکسیو ندارم....

بخاطر مادرم ازدواج کردم

الانم روزگارم سیاهه و با یه بچه به فکر طلاقم

هی روزگار

هر چی سیاه بختی اومد سراغم از شر مادر و پدر بدم بود

کاش تو خونه اشون ارامش و امنیت داشتم

تا بخاطر فرار از خونه . ازدواج اشتباه نمیکردم

الانم تاپیک زدم که دارم تو زندگی با یک شوهر خیلی بد چجوری میسوزم و نمیدونم طلاق بگیرم یا بخاطر بیکسی بچم بمونم و بسازم

هر بلایی سرم تو دنیا داره میاد از اینه که خونه پدر و مادر امن نبود برام و اینجوری اواره دنیا شدم

شدم تو سری خور شوهرم . چون میدونه بی کس و کارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم چقد حرفات زیبا بودیکی پیشنهاد کرد خوراکی بذار تو اتاقشبه نظرت اگه این کارو کنم میاد سمتم ...

اگر اون خوراکی ، خوراکی محبوبش باشه ممکنه از دیدنش حس خوبی بگیره

برای شروع اصلاح رابطه تون قدم اول همون‌طور که گفتم خودت رو به علاقمندی هاش علاقمند نشون بده به هیچ وجه هم افراط نکن هی بگی بگی بگی بگی  

باید اول خودت رو به دنیای امنش نزدیک کنی بعد باهاش وارد رابطه بشی 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
کاش مادر منم مثل شما پشیمون بود...تو دنیا هیچکسیو ندارم....بخاطر مادرم ازدواج کردمالانم روزگارم سیاه ...

متأسفم 😔

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

زنده باشه همیشه

ممنون همچنين. 

عزیزم شما هم صبور باشین به نظرم قبل این که برید سراغ دخترتون تا اون اروم کنید اول رابطه ات با شوهرت درست کن. جو خونه رو اروم کن. به خونه زندگیت برس به خودت برس محیط اول اماده کن بعد به دخترت نزدیک شو. به خدا اون دختر بیشتر  به رفتار هاتون نگاه میکنه تا به حرف هاتون 

ممنون همچنين. عزیزم شما هم صبور باشین به نظرم قبل این که برید سراغ دخترتون تا اون اروم کنید اول رابط ...

درسته 

اول باید ارتباط خودم و همسرمو بهتر کنم

اگر اون خوراکی ، خوراکی محبوبش باشه ممکنه از دیدنش حس خوبی بگیرهبرای شروع اصلاح رابطه تون قدم اول هم ...

من همه کامنت هاتون خوندم و موافق با راهکار هاتون. ولی قبول دارین ایشون اول باید محیط خونه رو اروم کنه. و رابطه شو با شوهرش درست کنه؟ 

درسته اول باید ارتباط خودم و همسرمو بهتر کنم

موفق باشین. تو میتونی  همین که پشیمونی یعنی خیلی جلویی مطمعن باش یه روزی دخترت  تو رو در آغوش میکشه. قدم به قدم جلو برو از خودتون شروع کن تا به اون برسی 

موفق باشین. تو میتونی همین که پشیمونی یعنی خیلی جلویی مطمعن باش یه روزی دخترت تو رو در آغوش میکشه. ...

یعنی واقعا میشه ؟ اشک اومد تو چشمام وقتی تصور کردم بغلم کرد