خودتو علاقمند به علاقمندی هاش نشون بده ( عه این فیلمه ست ؟ منم خیلی از این خوشم میاد)
وقتی مشغول انجام کاریه یک جمله تحسین کن و برو اصلا نمون (تحسین یعنی اون چیزی که میبینی رو توصیف کمی و از احساس خودت حرف بزنی) چقدر این نقاشیه جالبه به نظر میرسه یه معنی ای پشتش باشه ، اینجاشو اینطوری در آوردی به نظرم خیلی چشم نواز شده و برو چون ازت خشم زیادی داره منتظر نمون ببینی چی میگه فلان برو
کم کم روزی نیم ساعت واسش وقت کیفی بذار یعنی مادر دختری واسش وقت کیفی بذار
تفریحاتی که میدونی بهشون نه نمیگه رو ایجاد کن مثلا شهر بازی استخر خوردن خوراکی توی پشت بوم خوردن غذا توی پارک و... بالاخره یه چیزایی هست که دوست داره
وقتی هم بهت میگه دیگه دیره قطعا باید باهاش همدلی کنی ، میدونم دخترم احساس بدی رو تجربه کردی میفهمم خشم داری احساسی که داری طبیعیه و من درک میکنم که چقدر از درون حس نفرت و خشم پیدا کردی منم بودم همین احساس رو تجربه میکردم متاسفم و نمیخوام بیشتر از این آسیب بخوری ، من متوجه شدم که نباید اون رفتار رو میکردم و میخوام توی رفتارم تغییر ایجاد کنم تا هرگز به اون روز ها برنگردیم
باید احساسش رو به رسمیت بشناسی اون هی بهت گرای منفی میده ولی منتظر اینه که ازش دلجویی کنی
زخمی که به روان میخوره مثل زخمیه که روی دست خورده اگر وسط اصلاح رابطه تون سوتی بدی دوباره این زخم رو تازه میکنی سوتی نده و وقتی میخواد ناراحتی کنه باهاش همدلی کن ، همدلی یعنی درکت میکنم و کنارت هستم وقتی همدلی کنی و در کنارش برای ارتباط بهتر تلاش کنی و سوتی ندی دخترت هم بهت برمیگرده امیدوار باش و پر تلاش برات دعا میکنم که توی اصلاح رابطه تون ثابت قدم بمونی و عقب نشینی و نتیجه بگیری و رابطه خوبی ایجاد کنی ان شاالله