2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16744 بازدید | 365 پست
هنوز نیومده خونه تلفنی نمیشه همچین موضوع مهمیو گفتوقتی بیاد بهش می گم دور از چشم بچم

توروخدا اگه قراره عصبی شه و سر بچت داد بزنه و کتک بزنه نگو

اونوقت بدتر از چشم بچت میفتی. روح و روان بچه هم از بین میره

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍

شما هم اصلااآااااا نا امید نشو شما مادرشی‌ اون به شما احتیاج داره.اگه بهتون احتیاج نداشت که سراغ قرص آرامبخش نمی رفت که چون میخواد از شما سرد شه دیگه طرفتون نمیاد مطمئن باش دوستون داره فقط خاطرات باعث میشه نتونه‌ باهاتون ارتباط بگیره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توروخدا اگه قراره عصبی شه و سر بچت داد بزنه و کتک بزنه نگواونوقت بدتر از چشم بچت میفتی. روح و روان ب ...

نمیشه در جریان نذارمش اونم سر همچین چیز مهمی 

بچم فعلاً بر نمی گرده جلو اون نمی گیم چیزی

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

شما شعور داری که به کسی که از خودت بزرگتره میگی بیشعور؟استارتر ببین چی میگمنکنه تحت تاثیر بچه های دو ...

موافقم. اسی با این پست

عالی بود

اسی ناامید نشو. بهش محبت کن

بذار بفهمه پشیمون شدی

حتما میبخشتت حتما

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
هنوز برنگشته بر گرده امتحان می کنمقرصارو به روش نیارم؟

چیزی از قرصا بهش نگو

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

هیچ جوره نمی ذاره برم سمتشبرام وسیله پرت می کنه با فحش باهام حرف می زنهتاپیکای قبلمو ببین خواستم برا ...

چققدربی تربیته.من خودم دختردارم.اینکه خودتم مقصربودی شکی نیست.ولی درست میشه.باروانشناس حرف بزن.دوتایی بریدپیشش.ایناهم آثارفرزندسالاری توخونست

خانم بچت افسرده شده دیگهاینکه میگی تو مدرسه میگن کز میکنه یه گوشه نشان افسردگیهالحمدالله به راه های ...

خواستم تولدش ببرمش کافه نمی دونی چیکارم که نکرد

موافقم. اسی با این پستعالی بود اسی ناامید نشو. بهش محبت کنبذار بفهمه پشیمون شدیحتما میبخشتت حتما

قربون تو عزیزم 

استارتر طفلک اومد ابراز پشیمونی کرد بقیه فکر کردن حق دارن هر چی به ذهنشون میرسه بگن 

چققدربی تربیته.من خودم دختردارم.اینکه خودتم مقصربودی شکی نیست.ولی درست میشه.باروانشناس حرف بزن.دوتای ...

فرزند سالاری کجا بود عزیزم 

پستامو اگه وقت کردی بخون دقیق

یعنی دیگه راهی نیست واقعا ؟😔😔😔

خودتو علاقمند به علاقمندی هاش نشون بده ( عه این فیلمه ست ؟ منم خیلی از این خوشم میاد) 

وقتی مشغول انجام کاریه یک جمله تحسین کن و برو اصلا نمون (تحسین یعنی اون چیزی که میبینی رو توصیف کمی و از احساس خودت حرف بزنی) چقدر این نقاشیه جالبه به نظر میرسه یه معنی ای پشتش باشه ، اینجاشو اینطوری در آوردی به نظرم خیلی چشم نواز شده و برو چون ازت خشم زیادی داره منتظر نمون ببینی چی میگه فلان برو 

کم کم روزی نیم ساعت واسش وقت کیفی بذار یعنی مادر دختری واسش وقت کیفی بذار 

تفریحاتی که می‌دونی بهشون نه نمیگه رو ایجاد کن مثلا شهر بازی استخر خوردن خوراکی توی پشت بوم خوردن غذا توی پارک  و... بالاخره یه چیزایی هست که دوست داره 

وقتی هم بهت میگه دیگه دیره قطعا باید باهاش همدلی کنی ، می‌دونم دخترم احساس بدی رو تجربه کردی میفهمم خشم داری احساسی که داری طبیعیه و من درک میکنم که چقدر از درون حس نفرت و خشم پیدا کردی منم بودم همین احساس رو تجربه میکردم متاسفم و نمی‌خوام بیشتر از این آسیب بخوری   ، من متوجه شدم که نباید اون رفتار رو میکردم و می‌خوام توی رفتارم تغییر ایجاد کنم تا هرگز به اون روز ها برنگردیم 

باید احساسش رو به رسمیت بشناسی اون هی بهت گرای منفی میده ولی منتظر اینه که ازش دلجویی کنی

زخمی که به روان میخوره مثل زخمیه که روی دست خورده اگر وسط اصلاح رابطه تون سوتی بدی دوباره این زخم رو تازه می‌کنی سوتی نده و وقتی میخواد ناراحتی کنه باهاش همدلی کن ، همدلی یعنی درکت میکنم و کنارت هستم وقتی همدلی کنی و در کنارش برای ارتباط بهتر تلاش کنی و سوتی ندی دخترت هم بهت برمیگرده امیدوار باش و پر تلاش برات دعا میکنم که توی اصلاح رابطه تون ثابت قدم بمونی و عقب نشینی و نتیجه بگیری و رابطه خوبی ایجاد کنی ان شاالله 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خواستم تولدش ببرمش کافه نمی دونی چیکارم که نکرد

استارتر جوری هم باهاش رفتار نکن که پیش خودش فکر کنه هر کاری کنه از این به بعد ازاده،کم کم پیش برو،ببین چیزی که چند ساله بوده رابطه ای که چند ساله خراب شده،شاید دو برابر زمان ببره تا درست بشه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

قربون تو عزیزم استارتر طفلک اومد ابراز پشیمونی کرد بقیه فکر کردن حق دارن هر چی به ذهنشون میرسه بگن

اونا بقول شما یه مشت بچه آن

ما که خودمون نوجوون داریم درک میکنیم

خیلی سخته رفتار باهاشون باید خیلی مراقب بود

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
خودتو علاقمند به علاقمندی هاش نشون بده ( عه این فیلمه ست ؟ منم خیلی از این خوشم میاد) وقتی مشغول انج ...

مرسی عزیزم چقد حرفات زیبا بود

یکی پیشنهاد کرد خوراکی بذار تو اتاقش

به نظرت اگه این کارو کنم میاد سمتم حداقل یه کلمه ای حرف بزنه ؟

شما شعور داری که به کسی که از خودت بزرگتره میگی بیشعور؟استارتر ببین چی میگمنکنه تحت تاثیر بچه های دو ...

حق دارن هرچی بگن عزیزم