2777
2789
عنوان

چقدر خانم نظام دوست مهربون بوددددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 124 پست
من دلم میخواد مریلا زارعی رو از نزدیک ببینم ابهتشو خیلی دوس دارم😢💔خیلی دوسش دارم

من هیچ کدوم رو علاقه ای ندارم از نزدیک ببینم ولی مریلا زارعی بنظرم از بهترین های سینمای ایرانه... هم از نظر بازی هم اینکه هیچ وقت حاشیه نداشته هم وقار و متانت هم نچرالی و زیبایی... عالیه این بشر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من میخام امام زمانو دعوت کنم

امام زمانو با ایرج نوذری یکی میکنی؟؟ 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
من هیچ کدوم رو علاقه ای ندارم از نزدیک ببینم ولی مریلا زارعی بنظرم از بهترین های سینمای ایرانه... هم ...

دقیقا عالیه این بشر یعنی اگه به جرات میشه گفت بهترینه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

چرا ؟ چه ربطی داره ؟ 😐💔

چون عزیزم آهنگ حرومه شما ک درخواست قلبی میخواین کنین باید عروسی ای برگزار کنین در شأن نگاه امام زمان

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

منم عارم میاد برم جلو ...رضا عنایتی .علیرضا نیکبخت واحدی .محراب فاطمی . رحیم نوروزی ..محمدفیلی .رام ...

یا بازیگر و فوتبالیستی چیزی خودت و همسرت هستی یا ...

چطوری با این همه رفت و آمد داری آخه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
چون عزیزم آهنگ حرومه شما ک درخواست قلبی میخواین کنین باید عروسی ای برگزار کنین در شأن نگاه امام زمان

زمان قدیم هم دست میزدن دایره میزدن

چه گناهی داره آخه آهنگ

مگه عروسی مختلط هست 

زمان قدیم هم دست میزدن دایره میزدنچه گناهی داره آخه آهنگمگه عروسی مختلط هست

دیگه هرکس به مرجع تقلید خودش باید اکتفا کنه و احادیث زیادی هم هست برای آهنگ که گوش کردنش حرومه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

ادم متشخصیه خیلی

خیلییی عالیه این بشرر تو هر نقشی بره عالیه از هیس دخترا تا شیار ۱۴۳ نقشای کاملا متفاوت در هر صورت عالیهههه😍

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

دیگه هرکس به مرجع تقلید خودش باید اکتفا کنه و احادیث زیادی هم هست برای آهنگ که گوش کردنش حرومه

زمان پیامبر مگه خواننده بوده؟ک حدیث باشه 

مراجع هم ک چرا فقط این چیزها رو بد می‌دونن

چرا بگی شوهرم مهریه ک عندالمطالبه هست نمی‌ده رو به شوهرش نمیگن کارت حرام هست چرا مرد زن صیغه کنه بدون اجازه همسرش نمیگن حرام کارت

فقط آهنگ و مو دختر و زن شد حرام 

چرا از فعل گذشته استفاده کردی

متوجه نمیشم؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂