2777
2789

میگه یکسال دیگه یکم پول جمع کنیم 

از خرج و مخارجش می‌ترسه در حالی که میدونم در حد معمولی داریم 

راستش من خسته شدم از این سوال که فامیلا میپرسم حامله نیستی؟ بعد ی جوری نگاه میکنن انگار مشکل داریم

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچوقت بخاطر حرف مردم بچه دار نشو اونا همیشه دهنشون واسه ایراد گرفتن بازه. همسرتون باید آمادگی روحی و روانی هم درکنار مسائل مالی داشته باشه. اگر اون آماده نباشه همه پروسه بچه داری رو دوش شما میفته و خیلی براتون سخت میشه. یکسال که چیزی نیست،یکم دیگه صبر کنید. 

بنداز گردن شوهر، بگو شوهرم میگه فعلا شرایط بچه دار شدن نیس

جالبه.‌باید تا اتاق خوابمون هم بهشون توضیح بدیم.

پیش خودشون نمیگن شاید طرز فکرشون فرق داره و اصلا بچه نمیخوان ‌. همش یک روتینی تو‌مغزشونه که همه هم با اون میسنجن.

اینایی ک نمیخوان ولشون کنی هیچوقت نمیخوان.ب نظرم اصرار کن.هر چیزی وقت خودشو داره دیر بشه هیچکدوم حوصله بچه ندارین.یدونه رو حق داری بخوای حالا دومی و سومی با هم تصمیم بگیرین

جالبه.‌باید تا اتاق خوابمون هم بهشون توضیح بدیم.پیش خودشون نمیگن شاید طرز فکرشون فرق داره و اصلا بچه ...

مادر منم همینجوریه همش به اینو اون میگه بچه نمیاری ، چرا نمیاری ، بیار ، هرقدم بهش میگم گوش نمیده ، دوتا هم خواهر دارم به اونا هم هی میگه

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]