2777
2789
عنوان

شما اگر همسرتون مخالف فعلا بچه دار شدن بود باز هم اصرار می‌کردید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 26 پست
مهم اینه چند سالته

۲۲

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
چندسالتونه

۲۲

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنداز گردن شوهر، بگو شوهرم میگه فعلا شرایط بچه دار شدن نیس

دقیقا دیگه باید از این بعد اینجوری بگم 

هیچوقت بخاطر حرف مردم بچه دار نشو اونا همیشه دهنشون واسه ایراد گرفتن بازه. همسرتون باید آمادگی روحی ...

خیلی ممنون

۲۲

بروبابا حق داره خب اینم 

شد سن 

چرا انقد تو ننی سایت بچه و عجول هست چرا پس دور و بر من همه بالای ۳۰ هستن ک فکر میکنن خوب تفریح نکردنو فعلا بچه نمیارن 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

دقیقا دیگه باید از این بعد اینجوری بگم

من خواهرم همه کاراشو میندازه گردن شوهرش ، خانواده شوهرش به لباسی گیر بدن به دکور خونه به هرچی 

میگه نمیدونم محمود اینجوری دوس داره 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

حتما بهش گوش کنمن اشتباه کردم اصرار کردم بچه اوردم تو هیچی کمک نکردتو دعوا ام همش میگه تو بچه خواستی ...

درست میگین میمونم تا زمانی که خودش بخواد 

مادر منم همینجوریه همش به اینو اون میگه بچه نمیاری ، چرا نمیاری ، بیار ، هرقدم بهش میگم گوش نمیده ، ...

من به اطرافیان دقت کردم. وقتی یه زنی بچه نمیاره یجورایی چشم دیدنش رو ندارن. چون میدونن راحتی داره، وقتش برای خودشه. مسئولیت گردنش نیست.

خواهر شوهر خودم از دست بچه هاش زااار میزنه ولی از قبل عقد  هی حرف بچه مارو میزد. الانم یجا جمع میشیم میگه خوب راحتین شما، چند وقت دیگه شما هم مثل ما میشید😄

خبر نداره کلا قصد آوردنش رو‌ نداریم. 

هی شیرینه شیرینه. ما شیرینی دوست ندارم خب😜

بروبابا حق داره خب اینم شد سن چرا انقد تو ننی سایت بچه و عجول هست چرا پس دور و بر من همه بالای ۳۰ هس ...

تو محیط زندگی ما هر کس عروسی می‌کنه دیگه ازش هی میپرسن بچه نمیارید حامله ای و فلان 

این خیلی رو مخمه

من به اطرافیان دقت کردم. وقتی یه زنی بچه نمیاره یجورایی چشم دیدنش رو ندارن. چون میدونن راحتی داره، و ...

😂😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

من خواهرم همه کاراشو میندازه گردن شوهرش ، خانواده شوهرش به لباسی گیر بدن به دکور خونه به هرچی میگه ن ...

کار به جایی میکنه

تو محیط زندگی ما هر کس عروسی می‌کنه دیگه ازش هی میپرسن بچه نمیارید حامله ای و فلان این خیلی رو مخمه

محل نده تو تابو شکن باش بگو هنو جا داریم من خودم ۳۱ باردار شدم ولی بنظرم بین ۲۵ تا ۳۰ خوبه قبلش واقعا نهههه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.