2777
2789

اگه برای همسرت میخای ذکر یاودود بخون

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای اینکار ۱۰۰۱ بار یا ودود بخون فوت کن روی نبات چای درست کن بده بهش . محبت میاد بینتون 

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

پای اجنه رو با دست خودت به زندگیت باز نکن به چشم دیدم سرعزیزترین کسم اومده مادر اومد بخت پسرشو باز کنه دخترشو روانی کرد نکن حرفموجدی بگیر 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگفتم دعا نوشتن براش که میگم برا برطرف شدن مشکل دعا بنویسیم

بله بخون

حرز امام جواد هم خوبه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بنویسم براش؟

بخون خودت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سلام. دعا اگر منظورتون واقعا دعاست، از دعاهای معتبر مفاتیح و... بله. اما اگر منظورتون رفتن پیش دعانویسه که مشخص نیست واقعا دعای معتبر قرآنی مینویسه یا با سحر و جادو کار میکنه، نه. سحر و جادو حرامه، باعث ورود شیاطین به زندگی میشه و اخرت و دنیا نابود میشه

اون فرد، اول نمازهاش رو تنظیم کنه اول وقت و سایر اعمالش مراقبه داشته باشه و قرآن بخونه، یه دکتر طب سنتی هم بره چون به شدت به مزاجش مربوطه این عوض شدن یهویی اخلاق

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیزم نگفتم دعا نوشتن براش که میگم برا برطرف شدن مشکل دعا بنویسیم

نه خواهشا پای اون مسایل را باز نکن نه تنها چیزی تغییر نمیکنه کم کم ضعیف و وابسته به اون مسایلت میکنه سعی کن انرژی خودت را تقویت کنی طرف مقابلتم بهتر میشه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
😐😐چرا فکر میکنی خوب میشه !اولا اگه اون بلد بود سر خودشو دوا می‌کرد برای یک قرون دو قرون وقتش اینطو ...

عزیزم انگار جنی شده 

اصلا اخلاقش مثل یه انسان عادی نیست 

چیزی هم مصرف نمیکنه 

خب چیکار کنمممم