2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جای اینکار ۱۰۰۱ بار یا ودود بخون فوت کن روی نبات چای درست کن بده بهش . محبت میاد بینتون

برا  برادرم میخوام 

اصلا بحث محبت نیست 

یهو اخلاقش بد شده همش با زنش دعوا میکنه اینا ۱۵ سال زندگی عاشقانه داشتن یهو اخلاقش عوض شد با همه دشمن شد  اخلاقش مثل جنی ها شد 

پای اجنه رو با دست خودت به زندگیت باز نکن به چشم دیدم سرعزیزترین کسم اومده مادر اومد بخت پسرشو باز ک ...

واقعااااا؟

برادر منم انگار روانی شده‌ها شب خوابید صبح پاشد اخلاقش یکهو عوض شد 

برا برادرم میخوام اصلا بحث محبت نیست یهو اخلاقش بد شده همش با زنش دعوا میکنه اینا ۱۵ سال زندگی عاشق ...

بگو‌زن داداشت یا ودود بخونه براش

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
نه خواهشا پای اون مسایل را باز نکن نه تنها چیزی تغییر نمیکنه کم کم ضعیف و وابسته به اون مسایلت میکنه ...

اخلاقش مثل روانی ها شده اصلا تو حال خودش نیست  شب خوابید صبح پاشد اخلاقش کاملا عوض شد 

میگم همون دعاهای قرآنی بنویسم براش و بخونم 

اخلاقش مثل روانی ها شده اصلا تو حال خودش نیست شب خوابید صبح پاشد اخلاقش کاملا عوض شد میگم همون دعاه ...

تو نت سرچ کنید در این باره. سوره بقره هم مدام تو منزل پخش کنید.

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
واقعااااا؟برادر منم انگار روانی شده‌ها شب خوابید صبح پاشد اخلاقش یکهو عوض شد

بله این بنده خداهم کاری نکردا پیش یه دعا نویس رفت چون هرجا میرفتن خاستگاری جواب رد میدادن حتی اون دختری که عاشقش بود  گفتن  بخت پسرتو بستن جادوش کردن اینم گفت بازش کن باز کردن بخت همانا و روانی شدن دختر سالمش همانا بخت پسره واقعا بازشد ولی چه فایده خاهرش مجنون شد 

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان سرکارم نمیدونم دقیق چی میخواید بدونید ریپ زدید سرفرصت پاسخ میدم خدمتون

برادرم از پارسال یکهو اخلاقش کاملا عوض شد  یعنی شب خوابید صبح پاشد اخلاقش عوض شد مثل روانی ها و جنی ها

تا قبل اون خیلی زندگیشون خوب بود کسب کار خوب و ... که کلا همشون نابود شد 

ما فک کردیم  شاید نیاز به دکتر داره ولی دکتر تاثیر گزار نبود  چقدر نماز و دعا خوندیم بازم همین بود 

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم مگه میشه اخلاق و کار یه نفر یهو از این رو به اون. رو بشه 

بله این بنده خداهم کاری نکردا پیش یه دعا نویس رفت چون هرجا میرفتن خاستگاری جواب رد میدادن حتی اون دخ ...

ای بابا من واقعا دلم نمیخواد پیش دعا نویس برم

میگم همون دعا های قرآنی رو بخونم خوبه 

مثلا سوره بقره و ... و همون خدا رو التماس کنم بهتره 

برادرم از پارسال یکهو اخلاقش کاملا عوض شد یعنی شب خوابید صبح پاشد اخلاقش عوض شد مثل روانی ها و جنی ...

باید بگردین ببینید دلیلش چیه 

از خودش سوال کنید 

اما اگه هیچ دلیلی پیدا نکردین شاید طلسم و چشم زخم باشه 

حالا برای بطلانش باید حرز امام جواد به بازو راستش وصل کنید 

ضمن اینکه خودش باید بخواد که اخلاقش دوباره خوب کنه 

یعنی لجبازی نکنه

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

باید بگردین ببینید دلیلش چیه از خودش سوال کنید اما اگه هیچ دلیلی پیدا نکردین شاید طلسم و چشم زخم باش ...

اصلا دلیلش نا مشخصه 

چشم زخم هم شاید باشه چون بعد اینکه خونه و ماشین گرفت و کسب کارش رو دست کرد اینطوری شد و همه ازش تعریف میکردن 

لجبازی میکنه خیلی آدم لجبازی هستتت اصلا