2777
2789

شوهرم خیلی طرف خانوادشو میگیره وپیش اونا به من بی احترامی میکنه کوچیکم میکنه بهم میخنده   پسرم ۵سالشه بردیم شمال خونه خواهر شوهرم که لوزه شو عمل کنیم قرار شد تنها بریم ونزاریم خانوادش باز بیان و وباکاراشونو وحرفاشون دخالت کنن  مادرشوهرم خیلی بهم بی احترامی کرده یه بار توروی من به بچم گفت مادرسگ به من میگفت تو مفت خوری مارفتیم بعد چندروز با اصرار خواهرش نظر شوهرم عوض شد گفت مادرمم بیاد مراقب بچه باشه...   مادرشوهرم اومد بهش سلام ندادم دکتر هم گفت بچه سرماخورده یک ماه دیگه بیارین اومدم نشستم تو ماشین که برگردیم خونمون شوهرم  پیش دامادش بالحن بدی بهم گفت بیا عقب بشین میخواست مادرش بیاد جلو.. گفتم حالا نشستم چه فرقی میکنه...بعد توماشین کلی اذیتم کرد گفتم میخوام برم سرویس تو راه نگه نمیداشت صندلی منو داده بود جلو میگفت عقب پروسایله داشتم میمردم از پا درد گفتم نمیشه صندلیو یکم بدم عقب گفت نه نگاه کردم دیدم فقط یه ساک پشته وخودم صندلی رو دادم عقب بعد شروع کرد پوست تخمه ریخت کف ماشین رو پاهام گفتم سمت خودت بریز نریز روپاهام گوش نداد دوباره گفتم بعد شروع کرد به فحش های زشت دادن به من جلوی مادرش ..به مادرش میگفت من نمیخواستم اینو برگردونم تو گفتی برگردون (ما قبلا یه بار تا پای جدایی رفتیم ولی به خاطر پسرم برگشتم)گفتم تو با چهل سال سن هنوز بقیه برات تصمیم میگیرن برای چی زن گرفتی گفت یکی گرفتم تا ۱۰ تا هم میگیرم توهم عرضه داری برو یا اینکه میمونی....بعدم که رسیدیم شهرمون منو گذاشت خونه. خودش وپسرم رفتن خونه مادرش...الان وسایلامو جمع کردم میخوام برم از اینجا ودادخواست طلاق بدم دیگه خسته شدم ازین همه توهین وتحقیر وکوچیک شدن به نظرتون کار درستی میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.