2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3356 بازدید | 247 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم من ۱۶ سالم بود ازدواج کردم ۱۰سال اول مادرشوهرم وشوهرم خیلی ازم سوءاستفاده کردن ازم کار کشیدن من شده بودم حمالشون مثلا دخترای خواهرشوهرم هم سن من بودن دست به سیاه. و سفید نمیزدن میگفتن ما بچه ایم 

بعد ۱۰ سال به خودم اومدم الان که کار نمیکنم شدم بدترررررین ادم دنیا  براشون ولی اصلا و ابدا برام مهم نیست الان یه قاشق هم جابه جا نمیکنم برای مادرشوهرم شوهرم و مادرشوهرم خودشونو دارن جرررررر میدنا ولی من به به پی پی بچمم حسابشون نمیکنم

پس اندازتو نذار اصلا شوهرت بفهمه کارم که میکنی درامد واقعیت رو نگو بهش

اصلنم نگو مهریمو میخوامو فلان که بفهمه 

چون  اگه بترسه ازین حرفت میره همه چیزو بنام ننه اقاش میکنه 

دادگاهم میگه نداره که بده و مهریت پر 

اگه خیلی اذیتت کرد و حرفت نمیرفت میتونی بری مهرتو بذاری اجرا و سهمت رو بگیری و بری یا میوفته به پات ازش تعهد میگیری و میگی خونرو جدا کنه خونه ۶ دانگ به اسمت کنه و مهرتم نمیبخشی فقط درخواستت رو پس بگیر 

چشم میرم آخه میگم بعدش کار پیدا کنم خوبه الان شما دستیاری خوندی مشغول به کاری؟

من تازه ثبت نام کردم ۴۰ ساعت تئوریه در کنارش اگر بری پیش دندون پزشک عملی باد بگیری خوبه

ببین بعد اینکه دستیاری دیدی برو با دکترا صحبت کن بگو ی مدت مثلا یک ماه کار کنم بدون حقوق 

اکر راضی بودین ایتخدام کنید 

دوستم این جوری کرد و نگهش داشتن