2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3236 بازدید | 247 پست
مرکز استانی؟؟ بتونی راحت کار پیدا کنی؟؟اگر میتونی تا خونه شوهرتی برو دوره تکنسین داروخونه و نسخه پیچ ...

اتفاقا جهاد دانشگاهی نزدیکه به خونمون اره مرکز استانیم اینا رو آموزش میده برم یادبگیرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا جهاد دانشگاهی نزدیکه به خونمون اره مرکز استانیم اینا رو آموزش میده برم یادبگیرم

آره نسخه پیچی تکنسین فک کنم دو میلیون باشه بعدش برو به داروخونه ها بگو ۸ ساعت کار میکنی هم به درامد میرسی بیمه میشی از اون محیط سمی فاصله میگیری بعدا میتونی به طلاق فکر کنی

من خودم دست یاری دندون ثبت نام کردم ۳۶۰۰

چشم عزیزم آخه شوهرم شده سر خانوادش تا دو ماه قهر بوده خونه رو می‌کنه جهنم خانوادش از اون طرف اینا رو ...

خب قهر باشه ببین من یه آدم خیلی ساده و دلسوزی بودم البته شوهرم مرد خوبی ولی یه مدت که سادگیام نسبت به خانوادش زیاد شد انگار شوهرمم انتظاراتش بالا رفت ولی همه رو جمع کردم الان دیر به دیر میرم یه لیوان هم تکون نمیدم احترامم بیشتر شده کمتر نشده .خانواده شوهر کاری باهام کردن تمامن عوض شدم اوایل عذاب وجدان شدم از اینکه این شدم ولی الان عادی برام .

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .

حتما برو فقط تو رو كار بيرون نجات ميده شراطبم مثل تو بود ميگم چون تايمي كن بيرون هستي بعد مياي خونه كار خونه استراحت تايمي نميمونه خدمات بدي اون موقع ترجيح ميدن اصلا خونشون زندگي نكني  

خیلی پرو هستن توجمع فقط عروس هست تو آشپزخونه خواهرای مادرشوهرمم همیشه خونه مادرشوهرش هستن تیکه میندا ...

😐چه بی ادب مگ کی هستن ،این جماعت نمیتونی درست کنی ،حالا شاید مادرشوهرت مرد راحت شدی وگرنه.....

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از زندگی ۱۷ سالم فهمیدم که سادگی جان فشانی هیچ معنی ندار جز توقع اطرافیان ببر بالا . همیشه حد حدود رعایت کنید از هرکس یه پله بالاترباشید .طوری نشه ازتون سواستفاده بشه حس کردید دارن سواستفاده میکنن سریع برگردید.

عزیزم به شوهرت بگو خونه رو عوض کن یجا جدا اکه شرایط مالی خوبی دارین اگه هم نه قطع ارطبات کن مادرشوهر ...

مشکلش اینه شوهرش پشتش نیست ،وگرنه کسی جرات نمی‌کرد اینطوری برخورد کنه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم میخواد پشتوانه ندارم بخدا از خدامه پدرو مادر مردن شهر غربت کجا رو دارم برم

فقط بچه نیار...زندگی باخانواده همینه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
شوهرت چیزی نمیگه؟؟؟

نه میگفت چ عیبی داره کمکشون کنی گفتم یکی میخواد به خودم کمک کنه اخه من کمردرد و اینا دارم دیگه بیخیال شدن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
دلم میخواد پشتوانه ندارم بخدا از خدامه پدرو مادر مردن شهر غربت کجا رو دارم برم

چون میدونن بی کسی اینجوری مطمئنن که نخواهی  رف من با یه فحش پدرشوهرم ۹ماه بود عروسی کرده بودم البته شوهرم پشتم بود باهم نشکلی نداشتبم صبح زود گفتم منو ببرخونه مدرم تا سهمتو نگرفتی خونه نخریدی نمیام دیگه اصلا ندیدن دیگه منو ...۵ماه تمام شوهرم کتک خورد ودعوا وفلان شریک بود با پدروبرادرش درست یک سوم پولشو خوردن اما به زور فامیل تهدید به شکایت گرف پولشو اومدیم شهرخودم خونه خریدیم وسایلامو رفتیم برداشتیم که خواهرش خون به پا کرد زنگ زدم ۱۱۰اومد عموی بزرگشون با کمک اینا فرار کردیم الان ۶ساله مارو ندیدن در حسرتا هرجی تلاش میکنن شوهرم نمیخوادشون حتی بچممونم ندیدن خلاص شدیم بخدا فقط دخالت میکرد تو همه چی حتی داداشم برام از تهران کفش میفرستاد جاریم دعوا درست میکرد که ایک رفته کفش خریده مدرومادرشگ به خرف اونا بودن شوهرمو توبیخ میکردن بعد از اونطرف جاری بیشرف میرف طلا میخرید شوهرش میگف این حق ماس زحمت میکشم من انگار شراکت برای ما بود برای اونا نبود ...خدا رحم کرد گرفتیم حداقلش دوسوم پولمونو خونه خریدیم الان بود دیگه نمیدادن خونه هم نمیشد خرید

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
آره نسخه پیچی تکنسین فک کنم دو میلیون باشه بعدش برو به داروخونه ها بگو ۸ ساعت کار میکنی هم به درامد ...

چشم میرم آخه میگم بعدش کار پیدا کنم خوبه الان شما دستیاری خوندی مشغول به کاری؟