2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 247 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین به شوهرت بگو اگه بحث کار کردنه همه باید کار کنن نمیشه یه عده بخورن و بریزن بقیه جمع کنن و بشورن .همه باید کمک کنن 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
بازم بهتر از اینه که هیچکاری نکنه، من یکیو میشناسم شوهره به دستور مادره زنشو کتک زده، دختره پای برهن ...

اسی زبون نداره نمیتونه از حقش دفاع کنه جایی نداره بره باید همه جوانب و در نظر گرفت ارثی عم اینجور معلومه نداره تا خونه شوهره باید بره سرکار پول دربیاره حدقل واس خودش سکه بگیره لاقل خاست بره تا دادگاه پول شکایت نامه داشته باشه؟ درست میگم  ؟

اسی زبون نداره نمیتونه از حقش دفاع کنه جایی نداره بره باید همه جوانب و در نظر گرفت ارثی عم اینجور مع ...

بله درسته ، منم نمیگم جدا بشه میگم بترسونتشون لااقل، حتما یه طلایی پس اندازی چیزی داره، بازم هرکس به شرایط خودش بهتر واقفه

دهن بین برای یه دقیقه قشنگ مادرشه ورژن مرد با همون طرز فکر و اخلاق

شوهر منم همینه اصلا راجب بد و خوب ننش باهاش بحث نمیکنم تازه شوهره من بدول و شکاک کردهنمیزاره از خونه برم بیرون باز تو شوهرت میگه برو سرکار

بله درسته ، منم نمیگم جدا بشه میگم بترسونتشون لااقل، حتما یه طلایی پس اندازی چیزی داره، بازم هرکس به ...

بله عزبزم حق با شماست  ولی برن تا اونجا اتفاقی نمیفته اونا بیشتر شیر میشن باید خیلی مدرک داشته باشه