2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم و شوهرم میگن باید کار کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3684 بازدید | 247 پست
چند مدت نامزد بودی؟ چقدر رفت و آمد داشتی؟رفتارشون با بقیه عروسها و بقیه خانواده چطوری بود؟رفتار خود ...

میشه خصوصی اینا رو بهت بگم فکر میکنم میتونی قشنگ راهنماییم کنی عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا فوقش به مادره میگن سرت به کارت باشه شوهرشو چیکار کنه؟ اگه دهن بین مادرش باشه چی ؟

بازم بهتر از اینه که هیچکاری نکنه، من یکیو میشناسم شوهره به دستور مادره زنشو کتک زده، دختره پای برهنه با لباس خونه از خونه رفته شکایت کرده، هم مرده هم مادرش رو میخواستن ببرن زندان

ضعف نشون نده که ا. طلاق میترسی نترس طلاقت از طرف اونا باشه باید خیلی غرامت بدن بهت از تهدیداشون نترس ...

اصلا دیگه باج نمیدم هر چی میخواد بشه والا چه بهتر  ننش محبت میکنه بهش میبینه من کنم مثل گربه کوره هست و نمیبینه

تا بترسید هیچییییی درست نمیشه خانواده شوهرتون نقطه ضعفتون که طلاقه رو فهمیدن باید نشون بدید که از جدایی واهمه ای ندارید اینطوری که جدی و محکم و قاطعانه برخورد کنید بشینید دیگران کار کنند غذا درست کردید بگید نهار با من بوده ظرف شستنش با شما اصلا نترسید دعوا کنند داد بزنند خونسردی خودتون رو حفظ کنید اصلا توی صورتتون نشون ندید که ترسیدید اگر گفتن جایی رو نداری بری بگو چرا خدا رو دارم اگر تهدید به طلاق کردند بگید باشه موافقم برو درخواست بده و مهریه ام رو آماده کن قاطعانه نشون بدید ازشون نمیترسید دست و پاشون رو جمع میکنند

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
یا بچه رو میکنن بهونه یا رو مبل لم میدن تو گوشین یا دم شام میان غذا کشیدن همین

تو بچه نداری؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اره دقیقا فکر میکنم طلاق بدن کی میاد با اینا بسازه هیچ کس به خدا از اول تقصیر خودمه قبول دارم از الا ...

آفرین همین کاروکن....تومیخای یه عمرزندگی کنی ..به شوهرت بگو من شوهرکردم بیام زندگی کنم نه که نوکری این اونوبکنم..

قوقش یه مدت غرمیزنن ولی بعدش عادت میکنن

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️