2777
2789
عنوان

خساست شوهرم…

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
نمیدونم چن سالته یا چند وقته ازدواج کردی ولی حرف شوهرت درسته نگا کن نمیشه تو هر وقت میری لباس ببری ک ...

ببین این اولین باره میخوام بخرم 

چون مشهد هم رفتم و نخریدم زشت شد 

لااقل یبارو براشون ببرم 

تهران کلی تولیدی هست لباسا ارزون ولی بیچاره ها تو شهرستان باید ده برابر پول لباس بدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین این اولین باره میخوام بخرم چون مشهد هم رفتم و نخریدم زشت شد لااقل یبارو براشون ببرم تهران کلی ت ...

من الان دیدم ک نوشتی حقوق خودته درسته؟

اگه اینه بهش توجهی نکن و بخر 

خودش برا خانوادش خرج میکنه؟

من الان دیدم ک نوشتی حقوق خودته درسته؟اگه اینه بهش توجهی نکن و بخر خودش برا خانوادش خرج میکنه؟

اونا متاهلن یا مجرداشونم یجای دیگن 

تازه مشهد رفتیم من برا مادر خودم خریدم برا مادر اونم با هزینه خودم خریدم

ببین این اولین باره میخوام بخرم چون مشهد هم رفتم و نخریدم زشت شد لااقل یبارو براشون ببرم تهران کلی ت ...

بعدم مردا رو باید خر کنی اگه میتونی یه خرج کوچولو هم واسه خانوادش کن دهنش بسته بشه هر چند ک پول خودته و اختیارش دست خودته به اون ربطی نداره

اونا متاهلن یا مجرداشونم یجای دیگن تازه مشهد رفتیم من برا مادر خودم خریدم برا مادر اونم با هزینه خود ...

با این حساب بهش توجه نکن بخر اگه میشه یواشکی بده بهشون اونجا زهر مارت نکنه 

مراقب باش خانوادت هم بد عادت نکنی متاسفانه مال من بد عادت شدن

اینا مردا فقط درد مردن می‌خورن از دیروز تا الان دارم گریه میکنم از دست یه شوهر اشغال عوضی که چنان کت ...

توهم اگر توانش رو داری بزن منم قبلا ب احترام بزرگتری و بچهام سکوت میکردم سالی یکبار ک میزد چیزی نمیگفتم اما دیدم اینطوری نمیشه منم یک الی دوباری ک زد منم زدم دیگه رفت ک بزنه دیدم صبر منم اندازه داره

توهم اگر توانش رو داری بزن منم قبلا ب احترام بزرگتری و بچهام سکوت میکردم سالی یکبار ک میزد چیزی نمیگ ...

اره منم میزنم 

ولی آخه چه زندگی سگیه داریم ما 

بخدا هیچکس اندازه من رنج نکشیده😔 نمیدونم چرا خدا صدا منو نمیشنوه گاهی شک میکنم به بودنش 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔