2777
2789
عنوان

خساست شوهرم…

359 بازدید | 39 پست

بعد از چندین ماه قراره برم پیش خانوادم 

بهش گفتم بیا برا خواهر برادرام یه تیکه لباس ( خیلی گرونم نه مثلا در حد پونصد اینا)بخریم 

زشته بعد سه ماه دست خالی برم و اینکه تا حالا بعد ازدواجم براشون چیزی نخریدم ،،، به شدت برخورد کرد و گفت نه ، چرا بخری من هر بار برم وام بگیرم که تو برا خانوادت بخری 

به شدت دلم شکست 

ازشهر دیگه داری میری؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بعد چند ماه

خب لباس نخر گرون میشه ببین سوغات اون شهر چیه یه بسته ببر برای هرکدوم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

لباس نگیر،خوراکی مخصوص همون شهرو بگیر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔