2777
2789
عنوان

قرص ال دی باعث چاقی میشه عایا

170 بازدید | 31 پست

دوماهه میخورم این ماه ک متفورمین ام تموم شده و نگرفتم 

شکمم بشدت چاق شده  اصن عجیب با اینک کلی فست و رژیم میکیرم 

البته د وهفته شده باشگاه نمیرم 

و کمر دردی که واقعا امونم رو بریده

بنظرتون عوارض ال دیه؟سیبل میخورم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

برا منک ن 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بعضیا اره چاف مبشن

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره باعث میشه شکم دربیاری

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ن از همین قرصه من چند روز بخاطر مسافرت مجبور شدم استفاده کنم خیلی بدنم ورم کرد باعث احتباس اب در بدن میشه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

اگر باعث چاقی میشه تا بگیرم بخورم😐😂😂😂

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

میگن لاغرمیکنه ک

ولی روی قلب خیلی تاثیر میذاره 

متفورمین لاغرکنندس 

ولی ال دی رو بیشترین ضررش روی قلبه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
ن از همین قرصه من چند روز بخاطر مسافرت مجبور شدم استفاده کنم خیلی بدنم ورم کرد باعث احتباس اب در بدن ...

اره دقیقا علائم پریودی 

من همیشه قبل پریود اینجوری میشدم شکمم باد میکرد الان دیگ دائم اینجوریه 

اره دقیقا علائم پریودی من همیشه قبل پریود اینجوری میشدم شکمم باد میکرد الان دیگ دائم اینجوریه

بخاطر همینه قطعش کنی خوب میشی

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

اگر باعث چاقی میشه تا بگیرم بخورم😐😂😂😂

فقط چاقی شکمی 

اندامت رو نابود میکنه در کل قرص مزخرفی هست من دیگ این دوره تموم شه نمی‌خورم