2777
2789
عنوان

خساست شوهرم…

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 39 پست
برا مادرم میتونم خوراکی ببرم ولی برا برادرام نمیشه

زیاد سخت نگیر قرارنیس دونه دونه ب کل اعضای خانواده چیزی بخری واقعا گرونی نمیشه خرید ی جعبه شیرینی ببر با دوکیلو میوه تمام.

من ازروز اول ازدواج اینجوری عادشون دادم فقط سالی ی بار عید ب عید براشون چیزی میخرم گفتم کافی همیشه دونه دونه براهمه بخرم عادت میکنن دوسال دیگه نتونم بخرم دلخورمیشن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا مردا فقط درد مردن می‌خورن 

از دیروز تا الان دارم گریه میکنم از دست یه شوهر اشغال عوضی که 

چنان کتک میزنه انگار من دوشمنشم خدا رو قسم دادم ک فقط زمین گیرش کنه 

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

شما وقتی خودت درآمد داری،همسرت رو هم می‌شناسی که خسیسه اصلا نباید بری اجازه بگیری. باید بری کاری رو که فکر می‌کنی درسته انجام بدی اصلا هم به رو نیازی که فکر کنه داری کسب اجازه می‌کنی، اگه گله کرد که چرا خریدی و فلان اونجا می‌گی پول خودم بوده و صلاح دونستم.

نمیدونم چن سالته یا چند وقته ازدواج کردی ولی حرف شوهرت درسته نگا کن نمیشه تو هر وقت میری لباس ببری که میتونی یه تیکه بگیری واسه تو خونشون حالا یا خوراکی باشه یا تزعینی یا هر چی اگه بخای واسه همه جدا بخری هم گرون میشه هم این که به مرور توقع خانوادت ازت بالا میره من تجربه داشتم اینو 

سری بعد هم ک خاستی چیزی ببری به شوهرت مستقیم بگو فلان چیزو میخام بگیرم نگو بگیرم یا نه سعی کن یه جوری واسه خانوادت خرج کنی ک به شوهرت لطمه نخور یا فشار بیاد بهش