2777
2789

چن وقته نینی سایت دوباره اومدم همش تاپیک میزنم

دوباره باید کاربریمو واسه یه مدت تعلیق کنم 

چون کنکوریم

دخترعمم هم دوازدهمه مثل من

هرروز از درسایی که میتونه میگه یا مثلا عکس میفرستم خونشون پره کتابه

امشب مثلا میگف ۶۰ تا تست ایکیو ریاضی میزنم

مشاور دندانپزشک داره میگه همش بم میگه خانم دکتر آینده

بهم گف اگه قبول نشدیم بریم دانشگاه آزاد یا کاردیگه هنری

من گفتم پشت کنکور میمونم اگه نشد بعد هی بم میگه نه عمرت هدرمیره همه سهمیه دارن قبول میشن

همش آیه یاس میخونه

وقتی بم میگه انقد میخونه استرس تمام وجودم میگیره ای کاش اصلا بهم گزارش نمیداد

آبجیم میگه حسودی ولی خب من فقط به اون اینطوری فکر نمیکنم  کلا هرکسی کنارم درس میخونه حس عذاب وجدان میگیرم که خیلی عقبم حتی توکتابخونه

الان امشب تست خیلی سبز میزدم حس کردم کاربیهوده س 

اگه قبول نشدم آبروم میره  چون همه فامیل منو بادخترعمم مقایسه میکنن البته از من توقع بیشتری دارن چون  فکر میکنن درسام بهتره نسبتا ولی امسال گندزدم

الان به کنکور فک میکنم معده م میسوزه 

ای کاش این پیامای دخترعمم نمیدیم دیگه نمیتونم بخونم چون من حتی تستای ریاضی به ۳۰ تادرروزم نرسیده

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

اخراش نخوندم

حسود نيستي

باهاش قطع ارتباط كن

اگه هدفت دندون و پزشكي هست اصلا اينجا نيا 

هر فضاي مجازي ك اون دختر هست هم نرو 

ذهنت بهم ميريزه

بهش بگو ياشه ميرم ارايشگاه خياطي …  اگه قبول نشدم ولش كن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای رفع حس عذاب وجدانت بگم که منم کنکوری ام دریغ از یک کلمه خوندن ببین همه نباید دکتر مهندس بشن تونستی بخون خیلی خوبه ولی یکی مثل من که یه زور فرستادنش رشته ای که دوست نداره دیگه از خرداد پارسال کلن ول کردم دیپلمم میگیرم میرم دانشگاه آزاد اون رشته ای که علاقمه

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

یک چیزی دوستانه بهت بگم،شاید فکر کنی دارم شعار میدم اما  حقیقته تو زندگی برای خودمم پیش اومده حتی ،تو دوران کنکورم همش فک و فامیل و دوست و آشنا میومدن گزارش کار میدادن که فلان ازمون شرکت کردن فلان ترازو گرفتن من که ناراحت نمیشدم اما مامانم تحت تاثیر اونا قرار گرفته بود ،اصلا اهمیت ندادم حتی ذره ای ،من فقط تمرکزم روی خوندنم بود هرچند کم ،بعد کنکور حتی یکی از اونایی که میگفت من خوندم و فلان اصلا مجاز به انتخاب رشته نشد و من رشته ی مورد علاقم رو اوردم ،با اینکه به نسبت همشون کمتر درس میخوندم اما من همیشه استمرار داشتم و برام مهم بازدهی بود 

برای رفع حس عذاب وجدانت بگم که منم کنکوری ام دریغ از یک کلمه خوندن ببین همه نباید دکتر مهندس بشن تون ...

اخی عزیزم ناراحت شدم واست

واقعا علاقه خیلی مهمه امیدوارم به هدفت برسی

من به رشتم علاقه دارم این وضعمه

چون اول رشتم انسانی رفتم تغییررشته به تجربی دادم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
یک چیزی دوستانه بهت بگم،شاید فکر کنی دارم شعار میدم اما حقیقته تو زندگی برای خودمم پیش اومده حتی ،ت ...

واییی ممنون خیلی انگیزه گرفتم😍