2777
2789

سلام حدود ۲۵روز پیش دیسک گردنم رو عمل کردم هم از پشت گردن هم از جلو گردن همزمان عمل سنگینی بود.بعداز جراحی دست چپم درد وبی حسی بدی گرفته که قبل از عمل اصلا درد نداشت.دکتر میگه راهی دیگه نداره جز زمان بگذره واسه بهبودیش میخاستم بدونم اگه کسی عمل کرده بعداز عملش همچین عوارضی روداشته ممنون میشم جواب بدین

من دارم عمل نکردم ولی خیلی جذابه به خصوص موقع درس خوندن

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیسک گردن جذابه؟؟؟

😐😐😐 جای تیکه انداختن اندکی تفکر بد نیست

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

من دکترم متاسفانه یه اشتباه خیلی بد کرد پیچ پلاتینی که توگردنم گذاشته بود پیچ بلند بود که ازانور زده بود به نخاع وعصبم ۴روز بعداز عمل اصلی مجدد رفتم اتاق عمل پیچ رو تعویض کردن دردم کمتر شد ولی هنوز هم بی حسی شدید دلرم وگزگز یه مقدلر درد.یکی ازبهترین دکترای شیراز همچین اشتباه وحشتناکی کرد یه کم دیگه پیچ بلندتر بود احتمال قطع شدن نخاع هم بود.الانم موندم چکار کنم راهیم جز صبر کردن ندارم هیچ دکتر دیگه هم ویزیتم نمیکنه