2777
2789
عنوان

مگه قرار نبود دانشگاه خوش بگذره و درس نباشه😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 102 پست
میخونم ک ولی خب امروز نه انگیزه هس نه حوصلهه هعی دیرم پا شدم از اون ور اعصابم خورده😪💔

بچه ها 

نمودید برای سال بعد

از لحاظ روحی داغون میشید

همین امسال تمومش کنید....

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موفق باشی😁ولی اون خشکی و خسته کننده بودن مدرسه روهم نداره،خوش گذرونی هم داره درکنار درس خوندن😉

باو میکنی من الان چند ماهه مشهدم فقط دانشگاه رو دیدم با خوابگاه و با حرم؟؟؟

هیچچچ جا نرفتم😂😂😂

هم اتاقی هامفقط منو موقع خواب میبینن 

تازه بعضی از شبا🤧😂😂😂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

حله دکترر😂👍🏻

خدایی یادتون باشه دانشگاه قبول شدید به هم نگید دکتر

یه جوریهععع😑😂😂😂

تو مگه کنکوری نیستی چرا زدی دانشجو پزشکی؟؟

اکانت مال من و خواهرمه

خواهرم کنکوریه😂

لج نمیکردنا ولی فشار الکی میاوردن حجم کتابای رشته ما همه ۵۰۰_۶۰۰ص به بالاست یهو ته ترم منبع هم اضافه ...

هعییی

ما اصلا منبع هم مشخص نیست😂💔

رفرنس ها که مطلب اضافه زیاد دارن

مجبوریم از رو ویسای استادا جزوه بنویسیم 

اوه اشتراکیه پس🤣🥲

اوهوم

یه سیمکارت داشتیم مال منه 

آجیم براش سیمکارت نگرفتیم که درس بخونه

من و آبجیم دیگه با همیم😂