2777
2789
عنوان

مگه قرار نبود دانشگاه خوش بگذره و درس نباشه😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 102 پست
دقیقاولی مال ما همین اول بسم‌الله با ۳ تا پسر تو کلاسمون لج افتادنننننناوه اوهدلمون به حالشون میسوزه ...

آره با پسرا کلا زیاد لج میکردن😂😂

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...

خوش به حالت داری آرزوی منو زندگی میکنی🥲💔دلم خونه یه چیزی بگو به خودم بیام 🥺💔

هر سال سخت تر میشه

امسال آسون تر از سال بعد قبول میشی

و بعدش اذاب وجدان اینکه نتونستی از اون موقعیت آسون بودن استفاده کنی اذابت خواهد داد

پس بخون:)

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گولتون زدن😂برید درستونو بخونید بیتربیتا

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

گولتون زدن😂برید درستونو بخونید بیتربیتا

همین الان سالم مطالعم خواهرم

از امتحان اومدم خوابگاه چون بعدش کلاس نداریم امروز

دارم تازه یه چیزی به عنوان صبحونه میخورم برم پارت اول رو بخونم🤧😂

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

باشه ولی چجور دانشجویی هستی که نمیدونی عذابه نه اذاب؟! 😂🤦‍♀️

بالام این کیبورد درستش میکنه منم چون سریع تایپ میکنم نمیبینم قبلی ها چی بوده و چی نوشته😂😂😂

از همون اولم البته ادبیات ضعیف بود و هست 😂😂😂

همین الان سالم مطالعم خواهرماز امتحان اومدم خوابگاه چون بعدش کلاس نداریم امروزدارم تازه یه چیزی به ع ...

موفق باشی😁

ولی اون خشکی و خسته کننده بودن مدرسه روهم نداره،خوش گذرونی هم داره درکنار درس خوندن😉

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎