2777
2789
عنوان

تاحالا دقت نکرده بودم همسایه یه ادم معروفم 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 108 پست

با اجازه اسی لطفا هر کی میدونه کمک بده پماد برای ترمیم زخم تاپیک زدم کسی نیومد بازم ببخشید اسی 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
برای فوتبالی ها معروف حساب میشه 😁😂 این فصل ۶ میلیارد قرارداد بسته وضعش خوبه دیگه

من خودم ته فوتبالم دوست عزیز و میشناسمش من باب معروفیت عرض کردم شما الان بری اسمشو جایی ببری از ۱۰ نفر ۸ نفر نمیشناسنش ولی اینکه فوتبالیستا حتی تیمهای دسته یکم پول خوبی میگیرن بحثی نیست 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رونالدو یا مسی؟

ما همسایه بالاییه رونالدو ایناییم،بعضی وقتا جورجی خانومش واسمون آش نذری یا شله زرد اینا میاره میبینیمش غیر از اون دیگه برخوردی نداشتیم باهاشون

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
نه بابا متاهلم 😂😂😂 اتفاقا از طریق خانواده شوهرم اشناییم چون رفت و امد خانوادگی دارن با پدرش اینا

خب پس زیاد برو بیا😂

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰

علیرضا آرتا قبلا گل گهر سیرجان بود الان تراکتور تبریزه

تبریزی

فرشته 🧚‍♀️    بیا ناشناسم👇          ول کن جهان را قهوه ات رو بنوش ☕یخ کرد                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

ما همسایه بالاییه رونالدو ایناییم،بعضی وقتا جورجی خانومش واسمون آش نذری یا شله زرد اینا میاره میبینی ...

🤣🤣🤣😂

فرشته 🧚‍♀️    بیا ناشناسم👇          ول کن جهان را قهوه ات رو بنوش ☕یخ کرد                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000

ترمیم کننده هیدرودرم بگیر

چون پلاکت خونش پایین ترمیم نمیشه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶