2777
2789

من همسرم با ۳۱ سال سن تو هر کاری میره ناموفق هستش و شغل نداره کلا و درآمدش صفره به علاوه پدرش اصلا اصلا چشن دیدن خونه زندگی مارو نداره و من اصلا نمی‌فهمم چرا اینجوره مثلا یه نمونه از کار پدر شوهرم بگم 

امروز ظهر داشتم میرفتم سرکار دیدم غذا آورده برای بردارش که طبقه پایین ما هستن منو دید بعد گفت عه اینجا بودین؟ کلا از اینجور بی ادبی هایی که مثلا من نمیدونستم تو خونه ایی یا نهار میوردم‌ اینجور میکنن و من اصلا خوشم نمیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه پدرت تو امکانت زیاد بودی؟

امکانات خیلی زیاد نه در حد نرمال چیزی کم نداشتم ولی خب شوهرم درس میخوند تا کارش جور شد پنج شش سالی طول کشید

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
تحصیلات شوهرت چی هستو تجربه چه کارهایی داشته.راجب تجربه و تخصص خودت هم بگو

من پروتز دندان خوندم کارشناسی گرفتم و الان لابراتوار دندانسازی دارم

ایشون ارشد عمران خونده و بیکاره

امکانات خیلی زیاد نه در حد نرمال چیزی کم نداشتم ولی خب شوهرم درس میخوند تا کارش جور شد پنج شش سالی ط ...

من تو امکانات رفاهی خیلی خوبی بزرگ شدم ۱۶ ۱۷ سالم بود اسب میلیاردی زیر پام بود ولی اینجور ازدواج کردم با خانواده کارمند

من پروتز دندان خوندم کارشناسی گرفتم و الان لابراتوار دندانسازی دارمایشون ارشد عمران خونده و بیکاره

نمیتونه با شما کار کنه؟ و کارتون رو باهم گسترش بدید؟ 

برای رشته عمران فکر میکنم خودشون بخوان کاری راه بندازن سخت باشه 

من تو امکانات رفاهی خیلی خوبی بزرگ شدم ۱۶ ۱۷ سالم بود اسب میلیاردی زیر پام بود ولی اینجور ازدواج کرد ...

خب شما از اون امکانات رفاهی یهو اینجوری شدین سخته براتون ولی تحمل کنین درست میشه صبر میخاد فقط

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤