2777
2789

چقد بد،سیبیل چه ربطی به حیا داره آخه🙄😒

ببین اسی کم کم محوشون کن کسی شک نکنه

مثلا امروز برو چنتا از دونه درشتاش با موچین بگیر،فردا چنتا دیگه،همینطور به ترتیب،اون ریزاشم فعلا نگه دار اگه مامانت چیزی گفت بگو ایناها سیبیلام

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بقیه به تو نمیخندن خیالت راحت خندیدن اهمیت نده

جلو داداشام آبروم می‌بره همین الان داداشم میان اتاقم میگن چون مامان نزاشتع سیبیل بزنی گریه می‌کنی میخندن میرن مورد تمسخرم

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

وقتی مستقل میشید که بدونید برای انتخاب هاتون نباید اجازه بگیرید، همین الان برو بردار.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چقد بد،سیبیل چه ربطی به حیا داره آخه🙄😒ببین اسی کم کم محوشون کن کسی شک نکنهمثلا امروز برو چنتا از د ...

کاش میتونسم 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

منم دقیقا دو تا داداش احمق مذهبی دارم با ی خانواده افکار پوسیده دلم مرگ میخواد

اینجوری نگو زشته

پیام بده به ۰۹۶۴۰۰

قشنگ مودبانه و واضح سوالت رو درباره برداشتن سبیل بپرس

اون مرکز پاسگویی ب سوالات دینی هست

اونا احتمالا به پیامت جواب میدن که مشکل نداره

بعد پیامت رو به برادرات نشون بده

درباره غیرت بی جا هم حدیث هست

غریت بی جا رو توی گوگل سرچ کن حدیث رو پیدا کن

با اون پیام ک گفتم به برادرات نشون بده

کم کم بهتر میشن ان شاالله 

متوجه میشن کارشون درست نیست

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

منم دقیقا دو تا داداش احمق مذهبی دارم با ی خانواده افکار پوسیده دلم مرگ میخواد

بیخیال هر چقدر بیشتر فکر کنی بهش بیشتر عذابت میده امیدوارم یروزی این وضعیت درست شه👩‍🦯💔

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!