2777
2789

من دختر ۸ ساله ام رو گذاشتم تو تابستون برداره

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت بردار

تهش چی میخواد بشه؟دوساعت قهر میکنه بعد درست میشه

منم همسن تو بودم اونقد داشتم....دوستامم مسخرم میکردن 

خیلی افسرده شده بودم

به حدی رسیدم که خودم برداشتم

من دختر ۸ ساله ام رو گذاشتم تو تابستون برداره

خوش ب حالش واقعا دلم خاست مامان من بودین

من خودم دختر داشته باشم از همون کوچیکی میگم برداره

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

خواهر بزرگتر نداری بگی به مامانت بگه؟ 

خواهر منم کلاس ۷ یا ۸ بود به مامانم اولش که گفت مامانم قبول نکرد ولی من راضیش کردم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
برای ما نشونه حیا دختره من ریدم تو این افکار حالم از خودم از هرچی مذهبه بهم میخوره، الان داره اشکام ...

ب مذهبی بودن ربطی نداره عزیزم اونا کلا تفکرشون اینه 

چرا میگم ب مذهبی بودن ربطی نداره چون این کار گناه نیست 

پاشو انقدر ترسو نباش اگه الان مستقل نباشی فردا برای انتخاب رشته دانشگاهیت هم برات تصمیم میگیرن آینده ات رو نابود می کنن اراده داشته باش

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
چراخب زرد از سیاه بهتره کمحو بشهالبته من نمیدونم حدس زدم

وسط این وضعیت فقط حرفای تو🤣 دکلره رو از کجا میشناسی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!