2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل توعم.. دوازدهمممنم خواهر ندارم خانوادم افکار و عقاید قدیمی و ۳ تا داداش احمقو با هزار بدبختی ...

منم دقیقا دو تا داداش احمق مذهبی دارم با ی خانواده افکار پوسیده دلم مرگ میخواد 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

نمیدونم چهار تا پشم نشون دهنده دخترونگیهه 

مامان من تا دهم خیلیییی گیر بود تقریبا مثل مامان تو ولی نه در این که بگه بی حیایی و نذاره برم مدرسه و اینا 

میگفت زشته 

تابستونی که میخواستم برم یازدهم برش داشتم خودش بردم آرایشگاه با اینکه کمم بود 

دو سه ماه بعدشم ابرو 

یه مدت ابرو برمی‌داشتم یازدهم که بودم خیلی نازک میشد زنونه میشد ولی الان خودم فقط پیوند و زیر ابرو های اضافیو بر میدارم 

ولی هی بهم میگه برو آرایشگاه مرتب کن ولی الان ۱۹ سالمه 

از یازدهم دیگه اوکی شد باهام همش میگفت برو آرایشگاه 

درست میشه 

عشقم گریه کردن نداره که

خونتون دیگه ته تهش ژیلت گیر میاد که؟ بگیر بزن بره بهشم نگو

اگه متوجه ام شد فوقش یه کتک بزنه یا چند روز گوشیو بگیره ازت

یا تو مدرسه به دوستات بگو بند بندازن برات

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عشقم گریه کردن نداره کهخونتون دیگه ته تهش ژیلت گیر میاد که؟ بگیر بزن بره بهشم نگواگه متوجه ام شد فوق ...

تهش منو کوفت و زهر مار می‌کنه و تا ابد سر کوفت و برای همه تعریف می‌کنه و بهم میخندن

پوستمم سفیده وقتی ی دونه برداشتم دیدم نقطه نقطه سفید شد

پس بهترین راه اینه که در یه حرکت بری آرایشگاه همشو برداری میخواد چی کار کنه مطمئن باش هیچ اتفاقی نمیافته

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
مذهببا اینجوریم نیستن والا ما خانواده مذهبی هامون۱۳سالگی میگن اراستگی گناه نیست سیبل زدن

برای ما نشونه حیا دختره من ریدم تو این افکار حالم از خودم از هرچی مذهبه بهم میخوره، الان داره اشکام می‌ریزه پیام می‌نویسم