2777
2789
عنوان

دخترا از پسر کم رو و خجالتی و زیادی مودب

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 40 پست
دخترا دنبال کسی هستند که بلد کار باشه کافیه دو کجا کم بگذاری جواب نه میدن , نه پسر خجالتی نه هول فق ...

دنبال همچین چیزی نیستم، دنبال زندگی با آدمی م که علاوه بر خوب و مناسب بودن، خوشمم بیاد ازش، ولی جذب این نشدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مجردی؟ به نظرم شاید عده خیلی کمی بتونن، از نزدیک باید تو این موقعیت ها قرار بگیری که ببینی چقد به دل ...

بله.

اتفاقا منم یه دوره ی کوتاه با همچین آدمی حرف زدم.

احساس می‌کنم این افراد خیلی صادق ترن و کاملا خودشونن..

برات زبون‌بازی نمی‌کنن و سعی ندارن فریبت بدن.

بله.اتفاقا منم یه دوره ی کوتاه با همچین آدمی حرف زدم.احساس می‌کنم این افراد خیلی صادق ترن و کاملا خو ...

احساست چی بود تو اون دوره؟ 

آره صادقن، خودشونن، خوبن، ولی جذاب نه، نیستن 

خوب جای این جذابیت و کشش و آدم با چی پر کنه؟ اونم تو ازدواج؟ 😕🤦

اینکه تاحالا از خانواده جدا نشده و عزت نفس و اعتماد به نفس نداره اصلا خوب نیست

با بقیش میشه یه جوری کنار اومد 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

نامزدم همین مدلن 

البته ضعیف و بدون اعتماد بنفس نه 

اتفاقا خیلی روابط عمومی خوبی دارن 

شغل خوب 

همت و اراده زیاد 

ولی بله کم حرف مودب سر به زیر متین 

رابطه هم با خانمی جز من نداشتن قبلا 

بچه ننه اصلا نیستن 

این ضعف اراده بده برای هر انسانی 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب جواب منفی بده فکر کردم دو جلسه یکاری کن مثلا برو پیش مشاور تا بهش بگه قبلش بگو هرچی مشاور گفت

احتمالا رد کنم، با اینکه بچه خوبیِ، فک نکنم بتونیم خوشبخت بشیم با این اوصاف و حس نداشتنِ من. 

اما کاش پشیمون نشم بعدها