پسری که خوب و سالمه،کم حرف و آروم و یکنواخت و کم هیجان،یکم ضعیف از نظر روانی و هم جسمی، اعتماد بنفس و عزت نفس ش یکم پایین باشه،باحال و بامزه نباشه خیلی،پخته و بلد نباشه،ولی خب اهل زندگی و خانواده، صبور،به فکر طرف مقابلش باشه و توجه داشته باشه، از اون پسرا که آسه رفتن اومدن، سربازی و دوری از خانواده نداشته،تفریحش تلویزیون و... ، تو رابطه با جنس مخالف م صفر و بی تجربه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینکه تاحالا از خانواده جدا نشده و عزت نفس و اعتماد به نفس نداره اصلا خوب نیست
با بقیش میشه یه جوری کنار اومد
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤