2777
2789
دوستای خودم و آشنا های دورکه کورد بودن بهم میگفتن جهیزیه با داماد هست و اینکه گفته بودن تا کمربند و ...

من اصلا اهل طلا و ابنا نیستم

همین که متعهد باشه و بلد باش احترام نگه داره کافیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه همیشه یه جورای نادیده گرفته میشیم

خیلی هم پررنگ هستین❤❤

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزم من مهاباد یم ما سورانی هستیم کوردای سلماس شکاک هستن دختر عموم الان ۲۰ساله اونجا ازدواج کرده هم ...

بعد مثلا چه نوع پوششی را اوکی میدونن حجابی یا متوسط بعد متعهد ان یا نه مثلا اگر قبل از ازدواج با هم دوست بوده باشیم بعد تو ازدواج قراره سرکوفت بزنه یا نه اگه زبون اشون را بلد نباشم بعد به مشکل میخورم یا نه

من اصلا اهل طلا و ابنا نیستمهمین که متعهد باشه و بلد باش احترام نگه داره کافیه

اینم بگم خدایی من هرچی کورد دیدم خیلی مهربون بودن از آشناهای دور که با کورد ازدواج کردن تا حالا هم حرفی نشنیدم ازشون 

ولی اینم در نظر بگیر که همه جا خوب و بد داره

و در نهایت هر چی برات خیره اتفاق بیفته 💝 

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

اینم بگم خدایی من هرچی کورد دیدم خیلی مهربون بودن از آشناهای دور که با کورد ازدواج کردن تا حالا هم ح ...

مرسی  گلم فعلا که طرف درخواست دوستی داده منم تاحالا رابطه نداشتم میخوام ببینم آدمی هست که به عنوان شوهر بشه بهش نگاه کرد یا نه

من اصلا اهل طلا و ابنا نیستمهمین که متعهد باشه و بلد باش احترام نگه داره کافیه

متعهد هستن چون اگه قرار باشه بمیریم یا ناموسمون از دست بدیدم قطعا میمیرم چون اگه از دست بدیم بازم میمیریم هعی
احترام به خود شخص بستگی داره
اصلا مهم نیست اهلش باشی یا نه 100 گرمو دیگه باید بخری اصن نمیشه نخری میگن داماد بدبخته نخریده

به اخلاق خانوادش نگا کن من خودم کوردم و بدی ندیدم زن دوست هستن اکثرا و چشم پاک البته همه جور آدمی هم ...

من خانواده اش و ندیدم تاحالا فقط بهم درخواست داده میخوام ببینم ازش قبول کردن داره یا نه

ولی در کل توی این چند سال که باهاش در ارتباط بودم پسر خیلی خوبیه

بعد مثلا چه نوع پوششی را اوکی میدونن حجابی یا متوسط بعد متعهد ان یا نه مثلا اگر قبل از ازدواج با هم ...

دایی های من سه تاشون با دوست دختر هاشون ازدواج کردن کسی هم سرکوفت نزده تا حالا 

اتفاقا خیلی هم احترام قائلم براشون که با وجود همه سختی ها پای عشق شون بهم دیگه موندن

عزیزم عروس فارس تو خانواده داریم خیلی سر زبون اذیت نمیشی چند وقت بگذره عادت میکنی و متوجه میشی چی میگن حالا اگه خودت هم دوست داشتی میتونی کوردی حرف بزنی 

اما فارس هایی که تو خانواده مان فقط متوجه میشن ما چی میگیم و خودشون همون فارسی صحبت میکنن

کاربری دست 98348نفره

البته اینکه میگید مذهبی نیستن برای نسل جوونه عمدتاممکنه پدر مادرش یا بقیه خانوادش مذهبی باشن ربطی ند ...

کوردهااصلارسم مذهبی ندارن پدرومادرخودم مذهبین ،عروسها ازادجلوشون میگردن ،ناخن کاشت واصلانماز نمیخونن ،کلا چیزی بهشون نمیگن ،شوهرراضی باشه ،پدرومادرچکارمیتونه بکنه،بعدنسل جدیدباقدیم اعتقاداتشون فرق میکنه نمیتونن مثل هم باشن،هیچی

میگم دخترمذهبی نباشه خودش ،دخترمذهبی وچادری بله اینجااذیت میشه 

چون ممکن همش بگه چرااحترام این مراسم نذاشتن ،احترام اون نذاشتن و....که اصلا منظوربی احترامی نیست ،دیگه اعتقادنداریم ،

اینجایه زندگی‌عادی ،هیچ‌روزی باروزدیگه فرق نداره ،تنها مورداینجا نمازاگه خونه خودت بخونی یانخونی که تصمیمش باخودت ،یاروزه که اونم تصمیم باخودت ،توخونه خودت بگیری یانه 

هیچ مراسم و...خاص  وعمومی نداریم که مذهبی باشه 

دایی های من سه تاشون با دوست دختر هاشون ازدواج کردن کسی هم سرکوفت نزده تا حالا اتفاقا خیلی هم احترام ...

بعد طرف مقابل من داره کارهاشون میکنه بره خارج منم قصد اش و دارم ولی چند سالی طول میکشه مدارک ام کامل بشه 

نمیدونم وارد رابطه بشم یا نه میترسم بره اون ور منو یادش بره 

میشه لطفا تاپیک های قبلی ام را بخونی در مورد همین پسره است شما کوردی بیشتر بهشون آشنایی دارید و من را راهنمایی کنید