2777
2789
نصف بیشتر اذربایجان غ کرده چطور نمی‌دونستین نقده میاندواب سلماس و...

ترک‌ها اکثریت جمعیت ارومیه را تشکیل می‌دهند، طبق یک مطالعه از ترکیب قومی خانوارهای نمونه و مورد بررسی در سطح شهر ارومیه که حدود سال ۱۳۷۹ انجام گرفت نشان می‌دهد که ترک‌زبانان ۸۵٫۷ درصد خانوارهای نمونه را به خود اختصاص داده و کردزبان‌ها حدود ۱۰٫۵ درصد بوده‌اند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بشخصه نمیگم خوب نیستندارادت دارم ب همشون خیلی هم گلن اما زندگی باهاشون سختهاگ کرد ایلام یاکرمانشا ...

من خیلی خون گرم و اجتماعی و خوش خنده ام

اونم همین مشخصات و داره 

ولی من از زبان اشون هیچی نمیفهممم 

اون ها کورد نیستن یه کورد هیچ قوت قهر نمیکنه پرنسس بودن واسه بچه کوچه ایاس شاید اون افراد اینجوری با ...

نه عزیزم کرد اصیل هم بودن اصالتشون برمیگشت کرمانشاه 

یکمم عصبی بود 

من این مورد رو توی نامزد دوستم که اونم کرد بود هم دیدم

هر دو عین هم بودن

نمیدونم شایدم از علاقه زیاد بود که هر حرف من باعث ناراحتیش میشد و میرفت تو خودش

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

ماچندتا عروس فارس داریم 

خودشون خودجوش لباس کوردی الان میخرن توعروسی می پوشنن 

کوردی سرپاشکسته یادگرفتن 

کلاکوردها زیاد مذهبی نیستن ،آزادی دارن ازلحاظ حجاب وپوشش اینا

کسایی مذهبی وچادری واینا نمی تونن دوام بیارن 

اخلاق ربطی به کورد و....نداره  وبه قومیت ربط نداره،هرفردی رفتارش بادیگری فرق داره 

درکل به شدت زن دوستن ،به زن احترام میزارن اکثریت 

نقدهاشنویه پیرانشهرمهاباد ارومیه تکاب سلماس سردشت

ماشالا شما همه‌ رو گفتین من فقط چندتا بلد بودم

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

همه جا خوب و بد داره 

ولی تا اونجایی که می‌دونم طلا میخرن و جهیزیه و هم با داماد هست 

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

من خیلی خون گرم و اجتماعی و خوش خنده اماونم همین مشخصات و داره ولی من از زبان اشون هیچی نمیفهممم

بهتره که نفهمی هرچی کم تر بفهمی برا خودت بهتره
مینی بعدا با خواهر شوهرات دعوات میشه اونا یه چیزی میگن تو نمیفهمی یا شوهر اگه عصبانی بشه نمیفهمی چی میگه این خیلی خوبه

اینم همین مشخصات و دارهمرد زندگی هستن؟

مرد زندگی بودن ربطی به قومیت نداره

همه جا خوب و بد دارن.همسایمون خودش آقاس بخدا تو این همه سالی که میشناسیمش یبار با صدای بلند حرف نزده و همیشه خیلی مهربون و متشخص برخورد کرده

خانومش هم همینطور

پسرشم طبقه بالاش میشینه اونم عین باباشه

این دوتا هم مرد زندگی هم خیلی مهربون و متشخص سرشونم تو کار خودشونه

ماچندتا عروس فارس داریم خودشون خودجوش لباس کوردی الان میخرن توعروسی می پوشنن کوردی سرپاشکسته یادگرفت ...

اایشالا که به هم برسیم چون خیلی پسر خوبیه

ماچندتا عروس فارس داریم خودشون خودجوش لباس کوردی الان میخرن توعروسی می پوشنن کوردی سرپاشکسته یادگرفت ...

البته اینکه میگید مذهبی نیستن برای نسل جوونه عمدتاممکنه پدر مادرش یا بقیه خانوادش مذهبی باشن
ربطی نداره