soghl مدیر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 45 عنوان کسی با کورد ها ازدواج کرده راهنمایی ام کنه | مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 89 پست کورد های آذربایجان مردهاشون برا ازدواج چطور؟ چطور با عروس رفتار میکنن؟ رسم اشون چیه؟راضی هستید یا خیر 1403/09/22 | 11:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنیفیون عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1379 همه جا خوب و بد داره ولی تا اونجایی که میدونم طلا میخرن و جهیزیه و هم با داماد هست اینو که میگید جهیزیه باداماده داماد رو تاجایی که مادیدم چیز زیادی نمیارن در حد دوسه تیکس طلا هم زیاد میخرن
دلآرای عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 433 نه کورد اون منطقه است مرد زندگی هستن؟ مرد زندگی بودن باور کن ربطی ب کورد و تورک ندارهاگ میخوای احترام و اخلاقشان نسبت ب زن دستت بیاداز مادر وپدرش بپرسمادرش نگا کن چطور لباس میپوشه طلا داره نداره وضعش چطوریهچون بشدت معتقدم زنی ک بخودش میرسه و شاداب یعنی خانواده خصوصا مرد خوبی داره
بیژان عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 514 ماشالا شما همه رو گفتین من فقط چندتا بلد بودم خیلی وقتا اینجا یا توی سفر هامون پیش اومده میگم کوردم میگن کردستان ؟وقتی میگم نه آذربایجان غربی تحجب میکنن که مگه اونجا هم کورد داره ؟!؟!حس نامرئی بودمن بهم دست میده😡 بیری بونی گوله بیژان اکم
delighttt عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1066 هعی کرمانشاه ما که جدا شدیم سر اختلافات فرهنگیاولین بار که پیشنهاد داد من رد کردمتا ۷ ماه همش موقع دعوا میگف تو از سر ترحم باهامییادمه پیشنهادمو رد کردییادمه گفتی نه😂 عمر من میسوزه بدون تو میمیره منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون که باز منو می کشه تو خاطره هام..
دلآرای عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 433 بختیاری ام زنده باشی گلم،سعی کن خیلی تحقیق کنیو حتما با رای خانواده برو جلوبدا پشتت باشن
soghl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 45 خیلی وقتا اینجا یا توی سفر هامون پیش اومده میگم کوردم میگن کردستان ؟وقتی میگم نه آذربایجان غربی تحجب ... شما کورد اونجایی؟؟؟؟میشه راهنمایی ام کنید
soghl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 45 زنده باشی گلم،سعی کن خیلی تحقیق کنیو حتما با رای خانواده برو جلوبدا پشتت باشن منون گلم همچنین شماچشم حتما یادم میمونه
حنیفیون عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1379 مرد زندگی بودن باور کن ربطی ب کورد و تورک ندارهاگ میخوای احترام و اخلاقشان نسبت ب زن دستت بیاداز ما ... شایدم شوهرشو لخت کرئه باشه انقدر بخودش رسیده اینم هست
ململی_قندعسلی عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 3162 خیلی وقتا اینجا یا توی سفر هامون پیش اومده میگم کوردم میگن کردستان ؟وقتی میگم نه آذربایجان غربی تحجب ... راستش منم اولین بار شنیدم خیلی تعجب کردم آخه فکر میکردم همه آذربایجان ترک هستن شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
soghl مدیر استارتر عضویت: 1403/05/11 تعداد پست: 45 راستش منم اولین بار شنیدم خیلی تعجب کردم آخه فکر میکردم همه آذربایجان ترک هستن ولا منم اول فکر کردم ترک بعد خودش گفت کورد آذربایجانِ
ماهیرا۷ عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 755 اینو که میگید جهیزیه باداماده داماد رو تاجایی که مادیدم چیز زیادی نمیارن در حد دوسه تیکس طلا هم زیاد ... دوستای خودم و آشنا های دورکه کورد بودن بهم میگفتن جهیزیه با داماد هست و اینکه گفته بودن تا کمربند و تاج طلا نباشه دختر نمیدن ✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂
ململی_قندعسلی عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 3162 ولا منم اول فکر کردم ترک بعد خودش گفت کورد آذربایجانِ عزیزم خانوادت اجازه میدن عروس راه دور بشی شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
بیژان عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 514 شما کورد اونجایی؟؟؟؟میشه راهنمایی ام کنید عزیزم من مهاباد یم ما سورانی هستیم کوردای سلماس شکاک هستن دختر عموم الان ۲۰ساله اونجا ازدواج کرده هم شوهرش هم خانواده شوهرش عالین عالی بیری بونی گوله بیژان اکم