من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ولی چه ربطی داره ادم با ادم فرق داره نمیشه اینطوری نتیجه گرفت البته با اسی بودم
فقط درباره طلا بگم کوردهای آذربایجان طلا زیاد نمیخرن
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بعد مثلا چه نوع پوششی را اوکی میدونن حجابی یا متوسط بعد متعهد ان یا نه مثلا اگر قبل از ازدواج با هم ...
پوشش عادی دیگه حالا باز به خانواده بستگی داره بعضی میگن باید چادر بپوشی بعضی ها هم مشکلی ندارن نبابا کار خاصی که نکردید اگه به خانوادش گفته که اصن تمومه میگرتت ببین خودت کمکم یادمیگری تو خونه بین خودشون که کردی حرف میزنن ولی با تو قطعا فارسی حرف میزنن ممکنه فارسیشون خوب نباشه هی حرف بزنن تو هی بخندی و این کار خیلی اشتباه درکل چون شما خودتم نمیتونی کردی حرف بزنی و نباید بخندی
اینا مونده به معرفت طرف مقابلت آخه دختر دایی من با یه پسره تهرانی ازدواج کردن و رفتن آمریکا الان چند ...
موافقم
نتیجه گیری کلی درست نیس
حتی برادر با برادر فرق داره اینو دوتا جاری میتونن بفهمند
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ببین درسته ما اینجا ازادیم ولی دیگه انتالیا که نیست بالاخره ادم خودش باید حیا کنه بعضی ها هستن چادر میپوشن بعضی ها هم با شلوارک میان بیرون اینا به خود شخص و همستون داره که راضیه یانه خانوادش اگه مذهبی خشک هم باشن عروس هر کاری هم بخواد میکنه خانواده ما از نظر مذهبی معمولیه ینی مامانم چادر میپوشنه ولی خواهرم نه عروسمون هم قبلا پادر میپوشید الان بخدا با کراپ میاد دیگه به خودش ربط داره