2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1952 بازدید | 163 پست
باهاش دعوا راه میندازم اگه بخره مگه من آدم نیستم اخه

وقتش الانه که جلوش رو بگیری

مردا عقل تو سرشون نیست!

اول منطقی باهاش حرف بزن بگوجیب من و تو یکیه، تو یه خونه ایم. من بپوشم سربلندیش مال توعه. هر وقتم نیازمون باشه بی منت میفروشیم. طلایی که بدی مادرت که دیگه نمیتونی پس بگیری. پی فردا هم بعد 120 سال میره تو دست خواهرات و جیب داماداتون. بگو پس انداز و سرمایه گذاری رو آدم تو زندگی خودش میکنه، دل زن خودش رو شاد میکنه که انگیزه داشته باشه برا زندگی.

بگو من صرفه جویی کردم که الان پول تو دستته، ببینم اینجوری حروم میکنی منم با ریخت و پاش و راحت زندگی میکنم. خلاصه دیدی جواب نمیده هی دوز تهدید رو ببر بالا. آخر سر بگو زنگ میزنم مادرت گله میکنم. تو حق نداری به قیمت ضرر زدن به زندگیمون و دلخوری من دل یکی دیگه رو شاد کنی. خلاصه که نذار. جنم داشته باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینکار درست نیست آدم باید مالش و سرمایه اش زیر سر خودش باشه ،وقتی به نیت سرمایه گذاری میده ماد ...

وقتی پولش رف اونوقت سرش به کوه میخوره بجای سنگ میفهمه چه خریتی کرده

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نیازی نمبیینم اجازه بگیره مادرش حرمت داره میخواد براش طلا بگیره یکی دیگ بچش بزرگ کرده ب جایگاه بالا ...

میگه برای سرمایه میخره نه که مادرش 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
نیازی نمبیینم اجازه بگیره مادرش حرمت داره میخواد براش طلا بگیره یکی دیگ بچش بزرگ کرده ب جایگاه بالا ...

عزیزم این دوره زمونه پدرومادر باید به بچه ها کمک مالی کنن نه اینکه ازشون بکنن ، طلا برای زن جوون خوبه پیرزن خودش هم نباید طمع کنه ، قدیمی ها برای عروس طلا می خریدن می گفتن طبعش گرم بشه زود مادر بشه 

باهاش دعوا راه میندازم اگه بخره مگه من آدم نیستم اخه

دیگه اون موقع که دیره، دعوا رو باید قبل خریدن باید راه بندازی، چرا مادرشوهرت هم فرصت طلبه عوض اینکه بگه برای سرمایه گزاری می خوای برای زنت بخر

به شوهرت بگو دامادتون هم اینکار و می کرد بازم تو و مادرت خوشحال می شدین